keskiviikkona, joulukuuta 20, 2006

meemiä pukkaa

Sanoja sekaisin... Liinu haastoi. Ideana ottaa kolmesta seuraamastaan blogista sekä haastajan blogista tekstinpätkä ja tehdä niistä tarina.

Vihdoin sain vastauksen mtt-lääkärin vaihtoon. Ei onnistu. Lääkäri oli tunnetusti eri mieltä kun minä ja ylilääkäri uskonee häntä. Että näin. Ainoa keino vaihtaa lääkäriä on muuttaminen, jolloin saan uuden mielenterveystoimiston tai edes työryhmän. Tosin en ole varma uskallanko laskea uuden työryhmän varaan, katsovat vielä, että jatkakoon samassa kun on niiiin hyvin mennyt....


Valmistautuminen suoritukseen oli edennyt kevään mittaan toivotulla tavalla. Paria flunssaa lukuun ottamatta pankinjohtaja Tiusanen oli pysynyt terveenä. Rasitusvammoja, tai murtumia ei ollut tullut. Kaiken piti olla hyvin. Mitään hälytyssignaaleja ei ollut kuulunut kuukausiin. Ei mistään. Kaikkien mittareiden, testien ja kokeiden mukaan Aarne oli huippukunnossa.

Kaapillinen erittäin sekalaisia lankoja odottaa edelleen jotakin tapahtuvaksi. Kaikki muukin odottaa. Olen kaiketi aina elänyt jotain muuta aikaa kuin sitä mikä on tässä ja nyt. Terapeuttina muille, muiden elämän opastajana ja oman suorittajana, olen harjaantunut. Ensin omien vanhempien suhteen, sitten aviomiehen ja lopuksi nyt poikasen. Minun puoleeni on käännytty, minulta on pyydetty, kysytty, otettu, ammennettu. Ja kun itse olisin tarpeessa, ottamassa, avoinna, huudan – vastassa on tyhjyys.

Ilmeisestä suunnattomasta älykkyydestä huolimatta kukaan ei koskaan kuuntele mitä Marvinilla on sanottavaa. Mm. tästä syystä se on erittäin masentunut. Lisäksi eräiden huolimattomuudesta johtuvien tapahtumien vuoksi Marvin on matkustanut ajassa useaan kertaan.


No enpä tämän parempaan nyt päässyt :) soriiiiiii :)

4 kommenttia:

Marko F kirjoitti...

Huomenta Akka :)
kiitos haasteesta. Tiedätkö, se oli haaste nro 5 minulle. Apua.

akka kirjoitti...

Ja jotta tämä päivä olisi täydellinen, sain todeta kun luin blogeja, että kaikki ne jotka haastoin, on jo tähän meemin vastannut, sai juuri haastettu....

Huoh. Minä en jaksa. Tämä jää tähän. Meni totaalisen metsään.

Anonyymi kirjoitti...

Äläs murehdi.. tuli se meemi minullekin uudestaan ja taidan jättää väliin..
Hmm.. suunnittelen postia sinulle käsin.. eihän haittaa jos ei jouluksi kerkeä?? ;)
muoriska, joka ei nyt jaksa bloggerin kanssa tapella

e kirjoitti...

heippa! joululahja tuli perille viime viikolla, kiitos tuhannesti!! ja hyvää uutta vuotta!

Ellu