sunnuntaina, huhtikuuta 29, 2007

Onko kiinnostusta?

Ajattelin kesän jälkeen järjestää kahdet Unicefin Anna- ja Toivo- nukkejen tekotalkoot. Ekat jo elokuussa? Kiinnostaako ketään? Kahdet siksi, että kerkiää tekemään nuken varmasti loppuun asti. Ja nopeammat vaikka kahdet.

Unicefin Helsingin paikallisryhmällä on kuulemma nukkenäyttely keskustassa marraskuussa. Ajatelkaas jos itse tekemäsi nukke pääsee sinne?! :)

Jos talkoot järjestetään, olisi hyvä jos saataisiin paikalla olevan yhden ompelukoneen ja sen minkä minä tuon lisäksi lisääkin koneita. Yksikin lisää auttaisi paljon! Sitten pitäisi miettiä nukkejen vartalokangasta, täytettä ja hiuslankaa. Löytyykö niitä ihmisiltä itseltään, saadaanko lahjoituksia vai hankitaanko keskitetysti.

Jos edes alustavasti kiinnostaa, laita kommenttia. Minä olen täpinöissäni :D

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Pitäisiköhän tuotakin kokeilla? Kasvoja en varmaankaan osaa tehdä, mutta eikös näille nukeille ole saatavilla ammattilaiskasvontekijöitä. Ompelukonekin minulta löytyy, jos paikka on sama kuin apupupuilussa niin voin tuoda sen mukanani. Olen todennäköisesti lomalla tuolloin elokuussa, mutta jos päivä on tiedossa etukäteen voin varata sen hyvään tarkoitukseen.

akka kirjoitti...

Heti kun vaan saam tietää päivämäärän tarkemmin, ilmoitan sen.

Kasvoja voi olla juuri niin monen näköisiä kuin on tekijöitäkin. On meinaan monta eri tapaa tehdä. Helppoa ja nopeaa ja sitten vaativampaakin.

Sipi kirjoitti...

Hei, katsoin linkit läpi ja nuken teko kiinnostaa kovasti ! Tulostin kaavan ja meinaan kokeilla tehdäkin kunhan hätäsimmät työt saan ensin jaloista pois :)

Sipi kirjoitti...

Heipä taas :) Tuonko nallepinssin sulle tullessani talkoisiin vai laitanko jo ennemmin postin kautta? Jos niin laita osoitteesi mulle.

Juulia kirjoitti...

Multa liikenis kone lainaksi. Ja varmasti myös hiuslankaa, jos siihen villalanka kelpaa.

Noista peitoista, joista kommentoit mun blogissa, niin kelpaako Vaakaan myös sellaiset tilkut/peitot, joissa tilkuissa on joku kuva. Esim. nallen pää tms.???

http://juulian.vuodatus.net

akka kirjoitti...

Vastaan Juulille tässä ja hänen blogissaan...

Vaakan peittoihin käy kuvalliset ym tilkut mainiosti. Itse pidän sellaista ohjenuoraa, että peiton pitää pysytä lämmitäämään kylmissä oloissa pientä nukkuvaa lasta. Eli ei ihan ohkasesta langasta eikä kovin löyhällä käsialalla.

Tosin on sanottava, että kyllä ne ohkasemmatkin peitot on kohteensa löytäneet, ei kaikki paikat ole liian vilpoisia paikkoja...