perjantaina, toukokuuta 11, 2007

Aikaan saatua, lankaa saatu ja kampaus jne.

Tässä 8 tilkkua (380g). Nyt yhteensä 12kpl. Ainakin pitää saada 25kpl (toivottavasti 30-35). Mun nopeudella on kiire, eli olen hidas. 24.5. viimeistään pitää tilkkujen olla valmiita, jotta kerkiää kokoamaan peiton vielä.
Tästä peitosta tulee siis Vaakalle Maailma Kylässä-tapahtumaan arpajaisten pääpalkinto.

Tämä 3 kerää tuli toissapäivänä postiin ja eilen ne hain sieltä. Kiitos muoriska , että muistit mut ja hankit nämä, rahat tulee perässä.
Nyt langat siis riittää peittoon tullen mennen :) JEE! Ei tarvii jännittää kuin käy, saa sen kokoisen peiton kuin kerkiää tekemään.


Kun en tiedä saako kasvot näkyä niin sitten tälläinen kuva vain. Tehtiin porukalla peitto Pörrölle ja kuinka ollakaan mun tekemä tilkku näkyy tuossa hyvin ( yksi niistä), tuo missä on kirkas keltainen keskusta.
Tehtiin peitto, tyyny ja pyyhe puuvillalangasta.Tässä mun tekemät tilkut, muistaakseni 191g.Ja sitten taas asiasta kukkaruukkuun.
Vappuna tälläinen kampaus. Jos näin ison naisen Unicefin liiveissä keräämässä rahaa tälläisellä kampauksella, näit minut.
Olin eripuolilla Helsinkiä.


Vielä ainakin kasvot töhrittynä.Tästä perjantaina 27.4. alkoi Janopäiväkeräys. Helsingin Vesi oli lahjoittanut vesipulloja, joita jaoimme ohikulkijoille.
Paikalla oli tilataidetta. Harmi etten niitä kuvannut. Keskityin enemmän rahan keräämiseen. Mikä ei tosin multa oikein onnistu. Aika kehno kerääjä olen, mutta olenpa silti kerääjä. En tunge toisten eteen, vaan pääosin otan vain katsekontaktin ja hymyilen jos niikseen. Enempää en koe voivani mennä toisen reviirille. Tosin tuota vettä sain kivasti jaettua, rahaa en tosin kerättyä samalla juurikaan. Nyt mulla on oma lipas ja liivi. Pääsen tarvittaessa vaikka pelkällä puhelinsoitolla jonnekin keräämään lyhyellä varoitusajalla. Ja se tuntuu kivalle. Ja mulla tulee olemaan tuo lipas järkkämilläni tapahtumissa mukana, osallistuminen kuten aina vapaaehtoista.

Jos lopettaisi tämän maratoonin tähän :)

4 kommenttia:

Katiija kirjoitti...

Hienoa, että jaksat olla aktiivinen. *nostaa hattua* ja todella hyvien ja tärkeiden asioiden puolesta.

Kaisa kirjoitti...

Ihani tilkkuja!

Hienoa ettet tunkenut suuhun keräyslippaan kanssa vaan annoit jokaisen lahjoittaa jos tahtoi. Täällä maaseudulla harvoin törmää useaan kerääjään vaan antaa ensimmäiselle. Tampereella asuessani oli kuitenkin joskus kiusallista, että olin jo aseman läpi tullessa lahjoittanut keräykseen, ja sitten jouduin Stockan ja Keskustorin ja pahimillaan vielä Sokoksen kohdalla vakuuttamaan kerääjille että "mä annoin jo" - olisi kai pitänyt jakaa lahjoitussumma niin että joka lippaaseen olisi ollut pudotettavaa... :D

Sipi kirjoitti...

Olet sinä ahkera ihminen ja aina hyvällä asialla liikkeellä :)

Liinu kirjoitti...

Tuntuu mukavalta lukea puheripuliasi. Ja kuvassa, vaikka kasvot sotkettunakin, olet herkkä ja kaunis.
Elä hyvin, ystävä.