perjantaina, kesäkuuta 08, 2007

Menossa mukana

Lähdinpä fufoiluun mukaan ja tässä syyt:

Tässä kuvia keskeneräisistä töistä... Tuo virkattava liina (vihreä) on vuodesta 2002 ollut kesken. Sen yläpuolella on vauvan nuttu, joitakin vuosia ollut kesken. Oranssi paita jäi kesken viime vuonna riidan vuoksi (riitelin paidan saajan kanssa). Nyt toivon että saan sen tehtyä tänä vuonna loppuun. Siihen tulee Harrikka logo jne.

Sitten jo useamman vuoden keskeneräisenä oleva punainen villatakki nallesta, sen vieressä turkoosi takin tekele (jäi kesken kuten niin moni: kainaloaukon kohdassa) Sitten paita, jonka hihasta myöhemmin, paita ollut kesken jostain 80-luvun puolivälistä. Sen päällä melkein metri pitkä "tilkku" joka pitäisi lopettaa ja tehdä toinen, niin saisi Vaakalle peiton. Aijuu ja tuo toinen punainen on Viola langasta kesken oleva paita joka taitaa mennä purkuun, en oikein tykkää langan sävystä enää. Ellen tee mökille sitä, hmmmm...

Tässä oikealla se ylempänä mainitun paidan hihat, josta toisesta puuttuu oi niin vähän enää ja sitten kasaaminen. Jännäksi menee riittääkö lanka... Siinä se toistamiseen kurkistaa punainen violapaita. Ja piti veljen pojalle tehdä mustat lapaset, sukat ja myssy. No äitini teki sukat ja lapaset ja multa myssy jäi kesken, huoh. Nyt pitäisi saada vain kasattua. Kellehän ne nyt tuuppaa?
Tuossa se myssy paremmin kuvassa. Kirjailutyö kesken jo ainakin 10 vuotta. Sain sen tädiltäni joka asuu Ruotsissa.
Ja tämä _nolottaa_ On pitänyt tehdä tämä ystävälle joka tähän langat osti. Jäänyt kesken ja mallihan on jo VANHA! :( No joka tapauksessa tänä vuonna toivon tämänkin saavani valmiiksi
On tuolla varmaan muutakin kesken eräistä, tässä nyt ne mitä nyt löysin.

Eli: tekemistä riittää. Jos ekana aamulla kasaisi tuon mustan myssyn.
Sitten voisi lopettaa tuon kesken eräisen hihan. Sen jälkeen Viola langasta olevaa violetin väristä paitaa eteenpäin. Ajattelin että kuukausi aikaa tehdä se loppuun. ( huom. mulla on muitakin hommia tässä välissä mitä tehtävä käsityörintamalla).

4 kommenttia:

Satu H kirjoitti...

Olipas niitä. :)

muoriska kirjoitti...

moi, sain kip-päivänä lankaa lahjoituksena ja laitan huomenna niistä osan pikkusiskon kyydissä sinne etelään, eli lähinnä vaaka ryn projekteihin..
mutta mailailen asian tiimoilta tarkemmin.

Haka kirjoitti...

Neulojien koteihin tuntuu leviävän UFOja epidemian tavoin. Mutta eihän se ole luovaa, jos aina neuloo vain yhtä projektia ja tekee sen kerralla alusta loppuun. Noista on hyvä jatkaa. :)

Sipi kirjoitti...

Onpas sulla noissa tekemistä kerrakseen :D
Vanha tai ei mutta tosi Kauniilta näyttää tuo alimmainen kirjoneule!