torstaina, elokuuta 23, 2007

TILKKUHAASTEESTA TAAS!!!!

UUSI TEKSTI TARKENNETUIN TIEDOIN. JOS VASTA NYT LINKITÄT TÄHÄN ASIAAN KÄYTÄ TÄTÄ BLOGAUSTA.

Haastan lukijani tilkkuhaasteeseen. Aikaa on la 22.9.-07 asti. Vaakatilkkuja tehdään. Neulomalla tai virkkaamalla.

Listaan sivupalkkiin mukaan lähteneet blogit sitä mukaa kun saan tiedon. Joten kun laitat haasteen blogiisi, mainitse asiasta. Kerään myös tietoja montako tilkkua tämä haaste saa aikaseksi :) Kertokaa mulle kun niitä valmistuu :)

Malliesimerkki haaste-asiasta kertomisessa vaikka tässä: Päivin blogi

Kuvaa kun klikkaa se tulee tuohon ekaan kirjoitukseen, joten sen verran siihen muutosta että linkittää tähän kirjoitukseen sen kuvan.

Minulle voi toimittaa tilkkuja, yhteyden saa meilitse. Asun Helsingissä. Jos lähetät tilkkusi, toimita ne minulle myöskin. Jos haluat välttää postimaksut ja asut eripaikkakunnalla, etsin lähimmän vaakalaisen kunhan kerrot sähköpostitse minulle missä vaikutat.

Tämänkin jälkeen tietenkin voi tehdä tilkkuja, keräys on jatkuva. Nyt vain kohdennan keräystä Tilkkujen Yöhön, Vaakan neuletapaamiseen. Itse järjestän Helsingin Tilkkujen Yön. Tämä ei tarkoita että on kyseessä minun tapahtumani vaan Vauvakassi Vaaka ry:n järjestämä tapahtuma, jonka Helsingin osaa minä emännöin. Tapahtuma on kaikille avoin. Ilmoittautuminen etukäteen allekirjoittaneelle.

Helsingin Tilkkujen Yö on la 22.9. klo 19-07 Helsingin keskustassa. Tärkemmat ohjeet ym. kun ilmoittaudut. Tapahtuman blogi on http://tilkkujenyo.blogspot.com/
Sinne tulee päivitettyä tietoja sitä mukaa kun ne varmentuu. Siellä on myös tietoja muilla paikkakunnilla olevista Tilkkujen Yö-tapahtumista.

Tapahtuma on nyyttäriperiaatteella. Tarjoan liha- ja kasviskeiton omakustanne hintaan. Hinta lienee siinä parin euron paikkeilla.

Langat tarjoaa eri yritykset ja omat puikot mukaan. On varmaan taas eri paksuisia lankoja, joten eri kokoisia puikkoja kannattaa ottaa mukaan, kuten myös sakset ja parsin neula.

Ja kovasti toivon että laitat tämän napin blogiisi ja muutenkin haastat eteenpäin ihmisiä. Kerrothan jos teet näin, olisi kiva tietää. Muutenkin jätä merkkiä kommentteihin jos nappaat haasteesta kiinni. :) Ja ohjaa blogissasi ihmiset tähän blogiin. Tuon sivupalkissa olevan napin osoitteen saa kopioida.

Tähän osoitteeseen ilmoittautumiset Tilkkujen Yöhön ja kyselyt toimitusosoitteista ja muutkin kyselyt ellei kommenttiloota riitä kyselyyn:

aurinkomie ät yahoo piste com

Siksi on tärkeää pitää tämä haaste minun nimissäni tarkasti, jotta ei matkan varrella jotkut ala ihmetellä miksei Vaakan sivuilla mainita asiasta mitään. Tämä kun EI ole Vaakan järjestämä haaste vaan minun, yksityishenkilönä keksimä juttu.

ILOISIA NEULOMISHETKIÄ KAIKILLE MEILLE!!!!

11 kommenttia:

Katiija kirjoitti...

siis otan haasteen vastaan, pari tilkkua jo valmiina. Ilmoitatko koska voin ilmoittaa ottaneeni haasteen vastaan. laitan sen sitten blogiini kuvan kera.

jantta kirjoitti...

Päitin tilkkuhaasteen tiimoilta sivujani. Toivottavasti nyt oikein.

Leena kirjoitti...

Sain tilkkutäkkini valmiiksi. Olihan siinä työtä. Mutta kivaa :)
Blogissani on jonkinmoinen kuva täkistä.

Mermaid kirjoitti...

Minäkin ilmoittaudun vielä mukaan tilkkukeräykseen. Laitoin jo asiasta sähköpostia, mutta ilmeisesti se ei ole tullut perille?

Laitan omat tilkkuni keräykseen Marsun kautta, en pääse itse tilkkujen yöhön osallistumaan.

TiinaV kirjoitti...

Neljä tilkkua tehty, toimitan keräykseen toista kautta.

Niina kirjoitti...

18 tilkkua tehty ja lähetetty. Pari kuvaa löytyy blogistani.
lankainen.vuodatus.net

Tilkkusisko kirjoitti...

Hei! Otan haasteen vastaan. Tähän mennessä Tilkkujen yöhön on valmistunut neljätoista tilkkua ja lisää syntyy. Vien itse tilkut mukanani Turun Tilkkujen yöhön.
Anna

Mewril kirjoitti...

Minä olen mukana, tai ainakin tämä innoitti minut neulomaan jo yhden tilkun. Toivottavasti on ihan ok, että pistin blogiini jo juttua.

Saaga kirjoitti...

Mulla on valmiina neljä tilkkua. Teen noita lisää pikku hiljaa ja toimitan jossain vaiheessa Ouluun.

Satu U kirjoitti...

Tikuteltu on ja tilkkuja valmistui ensin kotona ja loput Kokkolan Tilkkujen Yössä. Vaatimaton saldoni: 7 tilkkua

Johanna kirjoitti...

Minun saldoni on 18 kpl.