torstaina, marraskuuta 15, 2007

Tehtyjä nukkeja!Mun tekemä kokonaan.Mun tekemä kokonaan.Mun tekemä nukke, paita ja äitini tekemät housut.Mun tekemät kaksoset kokonaan.Mun tekemä nukke, neuloma vaate ja äitini tekemät housut.

Kolmoset, mun tekemiä kokonaan.Mun tekemä nukke ja jonkun Helsingin nukkeryhmän jäsenen tekemä vaate.Mun tekemä nukke ja äitini tekemät vaatteet.Mun tekemä nukke ja äitini tekemät vaatteet.Mun tekemä nukke ja äitini tekemät vaatteet.Mun tekemä nukke, jonkun Helsingin nukketiimin jäsenen tekemä vaate.Mun tekemä nukke, äitini tekemä vaate.Mun tekemä nukke ja mun neuloma/virkkaama vaate.Mun tekemä nukke, äitini tekemät vaatteet.

Päätin, että pääasia näiden nukkejen teossa on saada mahdollisimman moni valmiiksi nukkemyyntinäyttelyyn. Siksi osassa muiden tekemiä vaatteita. Jatkossa toivottavasti toisin.

Mulla on SUURI SUUNNITELMA, josta myöhemmin lisää. Ja te jotka jo tiedätte asiasta hyshys. :D

3 kommenttia:

Gehenna kirjoitti...

suloisia persoonia. kylläpä tosta foxista tuleekin hauskoja hiuksia! tekis mieli ostaa meille toinen nukke edellisen kaveriks..

Sipi kirjoitti...

Oletpas ollutkin ahkerana! tykkään varsinkin noista "tummaihoisista :)

Anonyymi kirjoitti...

ihanat mollat. yritin jokin aika sitte tehdä molla-maijan vaan roskiin meni ja lujaa.sä olet kärsivaällinen ja ahkera, upeeta.terveisin purkki