perjantaina, huhtikuuta 04, 2008

Tilkkujen Yö 2008

Taas muistutuksena Tilkkujen Yöstä.

Tähän mennessä paikkakunniksi on varmistuneet:

* Halsua
* Hausjärvi
* Helsinki
* Jalasjärvi
* Joutseno
* Jyväskylä
* Nokia
* Raahe

Tilkkujen Yö-blogia kannattaa seurata, sinne tulee tietoja sitä mukaa kun niitä varmistuu. Tilkuista asiaa Vaakan sivuilla.

Emännöin Helsingin tapahtumaa, lisätietoja vaaka niina @ yahoo piste com. Kun ilmoittaudut viimeistään (mielummin jo aiemmin) pe 25.4. saat tietää missä päin lähellä Helsingin keskustaa kokoonnumme.

Toimimme nyyttäriperiaatteella eli mieti mitä voisit nyyttäripöytään tuoda. Tähän mennessä nyyttäripöytään on luvattu tuoda: kahvia, teetä, maitoa, mehua, patonkia, margariinia, pitsaa (ei syötäväksi asti kai, vaan naposteluun), keksiä, tex mex nachoa + salsaa. Voisi tuoda mm. juustoja, karkkia, sipsejä, makean piirakan, limua ym.

Teen tarvittaessa jauhelihakeiton ja kasviskeiton. Tähän mennessä kasviskeitto on herättänyt kiinnostusta. Otan keitoista omakustannehinnan ja ilmoittutumisen yhteydessä kerro syötkö jompaa kumpaa, niin tiedän varautua.

Tänä vuonna pääosin kokoamme peittoja valmiista tilkuista, eli tuo omat valmiit tilkkusi myös paikan päälle. Kuten valmiit peitot ja mikäli sinulla on sukkia Vaakalle, tuo nekin. Neuloakin toki voi halutessaan ja vaihtelukin virkistää...
Omat puikot, virkkuukoukut, parsinneulat ja sakset mukaan.

Tilkkujen Yö-blogissa on eri paikkakuntien yhteystiedot ja ohjeet miten edetä tässä vaiheessa.

Kutsu kaverisi ja sukulaisesi tai tule yksin. Jos aristelet tulla yksin Helsingin tapahtumaan, voimme vaikka tavata ja käydä kahvilla jossain, niin kynnys madaltuu tulla tapahtumaan?

TERVETULOA MITÄ LÄMPIMIMMIN!

Ei kommentteja: