sunnuntaina, tammikuuta 11, 2009

Mitä jatkossa?

EDIT klo 20.15 Ilmoittautumiset edelleen aurinkomie @ yahoo.com

Päätimme nyt 10. pvä , että seuraavalla kerralla la 21.2. teemme Unicefille Anna - ja Toivo nukkeja.
Ja la 28.3. teemme onnittelukortteja, tai kait kortteja ylipäänsä (miten on Anitta?).

21.2. paikalla on 2 ompelukonetta, ja jos osallistujia on paljon, ruinaan jotain muutakin tuomaan koneen paikan päälle tuolloin. Nuken vartalon voi tehdä vaikkapa vanhan lakanan reunasta ja riippuen nuken kansallisuudesta riippuu kankaan väri. Vai kumpi on ensin, muna vai kana? Kangas määrää kansallisuuden, kansallisuus kankaan värin? :)

Mulla on paljon lankoja hiuslangoiksi, vaatteisiin kankaanpaloja, nauhoja hiusruseteiksi. Pitsiä koristeeksi jne. Jos haluat katsoa omista valikoimistasi nuken vaatteita, voin lähettää yhdet kaavat sinulle sähköpostitse. Nuken täytettä minulla on. Ompelulankoja jonkin verran, lankoja siis vaatteiden ompelun lisäksi kasvojen kirjailuun. Teräviä kangas-saksia multa löytyy yhdet. Paksuja neulepuikkoja avuksi nuken täyttämiseen löytyy. Ompeluneuloja pitäisi ostaa lisää.

Adoptiokortteja, eli henkilötietokortteja löytyy (niihin tulee keksitty nuken nimi, kansallisuus ym. ja nuken tekijän tiedot, voi siten saada kortin ehkä kotiinsa kun nukke adoptoidaan (ostetaan).

Nukella voi vaikka neuloa vaatteita, asusteita.

Nuken kaava on Unicefin sivuilla, itse en osaisi sitä suurentaa oikeaan kokoonsa. Nuken koko kaavassa on 47cm ja valmiin nuken n. 44cm.

Ja 28.3. teemme niitä kortteja. Vinkkinä sain Anittalta että pitäisi kerätä etukäteen värikkäitä teepussien kuoria, niitä jotka on varsinaisen teepussin suojana kerta-annos pussille. Nyt sitten teetä juomaan....

JA HUOM HUOM!!!! PAIKALLE VOI EDELLEEN TULLA TEKEMÄÄN MITÄ TAHTOO! NYT MEITÄ MUUTAMA PÄÄTTI NÄIN TOIMIA, JA EHKÄ TÄMÄ JOTAKUTA MUUTAKIN KIINNOSTAA?

5 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Pöh. olin kommentoinut teepusseja edelliseen postaukseen. Nyt uudestaan.

Kortteja voidaan tehdä ihan yleisestikin ja sitä teepussitaittelua myös.
En osaa kovin montaa taittelumallia, mutta niihin mitä olen tehnyt niin menee 4-8 pussinkuorta yhteen kukkaan.

Anitta kirjoitti...

Tarkoitat, Niina, pieniä silmäneuloja. Mulla on niitä pilvin pimein. Voin tuoda niitä sulle ensi kerralla.

Anitta kirjoitti...

Laittaakapa tännekin kommenttia, jos olette tulossa. Ja olisi kiva tietää onko kukaan kiinnostunut tuosta korttien tekemisestä.

Niina kirjoitti...

Minä olen kiinnostunut korttien teosta! :)

Anitta kirjoitti...

Jos muita ei kiinnosta korttien tekeminen, niin ottakaa kuitenkin talteen noita "teepussinkuoria". Niitä kun on niin paljon erilaisia, että on vaikea saada kasaan esim 8 samanlaista, jos ei juo vakituiseen samaa teetä.