maanantaina, heinäkuuta 27, 2009

Tapahtumia Ruoholahden kappelissa, eli mitä tehdään.

KERTAUS ON OPINTOJEN ÄITI: ELOKUUN EKA TAPAAMINEN ON PERUTTU!!!!

5.9.2009 la klo 11-17.30 kool-aid kutsuu, sekä Marsu että minä. Kool-aidia on paikan päällä Marsun toimesta, sekä vyyhdissä olevaa harmaata lankaa (100% villaa), sekä Jannea (sopii sukkalangaksi). Harmaasta langasta saa murrettuja värejä, valkoisesta ja luonnon valkoisesta enemmän karkkivärejä. Ilmoita Marsulle jos ostat häneltä lankaa: marja ät nicefactor piste fi . JOs lankasi ovat kerällä, vyyhditä ne vaikkapa tuoleja apuna käyttäen.
Oma isompi kulho mukaan, missä vesi ja mehujauhe sekoitetaan ja lanka huljutellaan.
Ota muovikassi mukaan, missä voit kuljettaa kosteat langat kotiisi.
Omaa lankaa saa ottaa mukaan, siinä on oltava vähintään 70% villaa. Silkki käy, jos raaskii käyttää :)


la 3.10.2009 klo 11-17.30 tehdään Unicefilla Anna - ja Toivo nukkeja. Ne joilla on nuket kesken voivat jatkaa niiden valmiiksi saattamista ja uusia nukkejakin voi tehdä. Voi ommella vain vaatteita, tehdä vain hiuksia, kirjoa vain kasvoja, piirtää vain kasvoja etc.
Nuken täytettä tarvitaan paikan päälle, sekä ompelukoneita muutama. Oman koneeni voin tuoda. Ja ompelulankani. Sekä nukkien kaavat, sekä vaatteiden kaavat. Otan kankaita, mistä voi nukkeja tehdä sekä vaatteita. Ja jonkin verran lankoja mistä neuloa vaatteita, sekä tehdä nukeille hiuksia.


La 7.11.2009 klo 11-17.30 teemme joulukortteja. Kannattaa etukäteen kierrellä askarteluliikkeitä läpi katselemassa mitä jouluista löytyy. (Sinelli, Askarelli, Hobby point, Sinooperi, Tiimari)
Lähempänä tapahtumaa kerron mitä käytettävää tavaraa minulta löytyy. Voimme joko vaihtaa tavaroita tai maksaa toisillemme tavarasta jonkin verran. Eli mukaan kolikkoja.


La 5.12.2009 klo 11-17.30 teemme SPR:lle arpajaispalkinnoksi ompelemalla tilkuista peiton. Tilkut leikkaamme paikan päällä jotta niistä tulee saman kokoisia, ja sitten ei kun vain koneet surisemaan!
Tarvitaan tilkkuja varten kangasta, kerro mielipiteesi värimaailmasta jne. kommenteissa. Tarvitaan ompelukoneita paikanpäälle. Ompelulankaa saattaa löytyä minulta. Vanua peiton sisään pitää ostaa, käyn katsomassa sen hinnan ja jos kerättäisiin ryhmässä vanun hinta? Tausta kankaaksi mulla olisi vanha valkoinen lakana (siisti), jos kelpaa. Kunhan päätämme päiväpeiton päävärit, taustavärikin voi muuttua. 48 tilkkua tarvitaan 120x160cm kokoiseen peittoon. Terävä piikkisiä hakaneuloja tarvitaan, osien paikallaan pitämiseksi, nuppineulat irtoaa. Teräviä saksia..


JOKA TAPAAMISESSA VOI TEHDÄ SITÄ MITÄ OMA MIELI TEKEE!!!!!!!!!!! EI OLE MITÄÄN PAKKOA TEHDÄ MITÄ TAPAAMISKERRAKSI ON SOVITTU.

Joka kerta teen jauhelihakeiton, ja tarvittaesa kasviskeiton. Kahvi ja tee talon puolesta. Tarjoan maidon. Muuten toimimme nyyttäriperiaatteellla.

ILMOITTAUTUMISET: aurinko m ie ät y a hoo piste c om ja kerro tulosi lisäksi mitä tuot nyyttäripöytään jottei syödä vain patonkia ja viinirypäleitä :)

7 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Itse suosittelen väreiksi vihreää, keltaista ja valkoista.

PepSun kirjoitti...

Ihanaa, minä ilmoittaudun lankaa värjäämään \o/

Mökin eukko kirjoitti...

Ihanaa värjätä taas lankaaa....

Niina kirjoitti...

Kuka on Mökin eukko :)?

Niina kirjoitti...

Niin, noita värejä suosittelen siis tilkkupeittoon....

Anonyymi kirjoitti...

Hei, tulen värjäämään ja taidan näköjään tulla korttijuttuun ja tilkkuihinkin. Lahjoitan tilkkupeittoon taustaksi kankaan (ja vanun sinne väliin, saan omia varastojani pienemmäksi : ) ), sovitaan väri tai kuviot myöhemmin, valkoinen on turhan arka etenkin tuohon lastenkokoon. Minulta löytyy myös tilkkuiluun tarvittavat työkalut, leikkuualusta, viivaimia ja leikkureita. Terveisin Lea P.

Anonyymi kirjoitti...

Tuntuupi sille,että sulla on tässsä suunnitelmia vähn LIIKAAA....