maanantaina, elokuuta 31, 2009

marraskuun tapaamisaika muuttunut la 14.11. ja muistutus muista tapaamisista

HETI ALKUUN TIETO ETTÄ MARRASKUUN TAPAAMISEN AIKA ON MUUTETTU VIIKOLLA ETEENPÄIN ELI SE ON LA 14.11.


5.9.2009 la klo 11-17.30 kool-aid kutsuu, sekä Marsu että minä. Kool-aidia on paikan päällä Marsun toimesta, sekä vyyhdissä olevaa harmaata lankaa (100% villaa), sekä Jannea (sopii sukkalangaksi). Harmaasta langasta saa murrettuja värejä, valkoisesta ja luonnon valkoisesta enemmän karkkivärejä. Ilmoita Marsulle jos ostat häneltä lankaa: marja ät nicefactor piste fi . JOs lankasi ovat kerällä, vyyhditä ne vaikkapa tuoleja apuna käyttäen.
Oma isompi kulho mukaan, missä vesi ja mehujauhe sekoitetaan ja lanka huljutellaan.
Ota muovikassi mukaan, missä voit kuljettaa kosteat langat kotiisi.
Omaa lankaa saa ottaa mukaan, siinä on oltava vähintään 70% villaa. Silkki käy, jos raaskii käyttää :)

la 3.10.2009 klo 11-17.30 tehdään Unicefille Anna - ja Toivo nukkeja. Ne joilla on nuket kesken voivat jatkaa niiden valmiiksi saattamista ja uusia nukkejakin voi tehdä. Voi ommella vain vaatteita, tehdä vain hiuksia, kirjoa vain kasvoja, piirtää vain kasvoja etc.
Nuken täytettä tarvitaan paikan päälle, sekä ompelukoneita muutama. Oman koneeni voin tuoda. Ja ompelulankani. Sekä nukkien kaavat, sekä vaatteiden kaavat. Otan kankaita, mistä voi nukkeja tehdä sekä vaatteita. Ja jonkin verran lankoja mistä neuloa vaatteita, sekä tehdä nukeille hiuksia.

La 14.11.2009 klo 11-17.30 teemme joulukortteja. Kannattaa etukäteen kierrellä askarteluliikkeitä läpi katselemassa mitä jouluista löytyy. (Sinelli, Askarelli, Hobby point, Sinooperi, Tiimari)
Lähempänä tapahtumaa kerron mitä käytettävää tavaraa minulta löytyy. Voimme joko vaihtaa tavaroita tai maksaa toisillemme tavarasta jonkin verran. Eli mukaan kolikkoja.La 5.12.2009 klo 11-17.30 teemme SPR:lle arpajaispalkinnoksi ompelemalla tilkuista peiton. Tilkut leikkaamme paikan päällä jotta niistä tulee saman kokoisia, ja sitten ei kun vain koneet surisemaan!
Tarvitaan tilkkuja varten kangasta, kerro mielipiteesi värimaailmasta jne. kommenteissa. Tarvitaan ompelukoneita paikanpäälle, ne on vo varattu. Ompelulankaa saattaa löytyä minulta. Kunhan päätämme päiväpeiton päävärit. 48 tilkkua tarvitaan 120x160cm kokoiseen peittoon. Terävä piikkisiä hakaneuloja tarvitaan, osien paikallaan pitämiseksi, nuppineulat irtoaa. Teräviä saksia..


JOKA TAPAAMISESSA VOI TEHDÄ SITÄ MITÄ OMA MIELI TEKEE!!!!!!!!!!! EI OLE MITÄÄN PAKKOA TEHDÄ MITÄ TAPAAMISKERRAKSI ON SOVITTU.

Joka kerta teen jauhelihakeiton, ja tarvittaesa kasviskeiton. Kahvi ja tee talon puolesta. Tarjoan maidon. Muuten toimimme nyyttäriperiaatteellla.

ILMOITTAUTUMISET: aurinko m ie ät y a hoo piste c om ja kerro tulosi lisäksi mitä tuot nyyttäripöytään jottei syödä vain patonkia ja viinirypäleitä :)

PAIKKANA RUOHOLAHDEN KAPPELI

8 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Saatan tulla käväseen, jos ei tule vierasta silloin.

Niina kirjoitti...

ok, tervetuloa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tulen lauantaina jos nyt kaikki asiat menee jetsulleen, tai ainakin käväseen. Tuon makeisia ja keksejä tullessani.terveisin KAISA

Anonyymi kirjoitti...

Olen vielä flunssassa ja taidan jättää suosiolla tapaamisen tällä kertaa.Toivottavasti tulee uusi kerta langan värjäykseen!!!!
t.marja:)

Anitta kirjoitti...

Onkos paljon porukkaa tulossa?

Anonyymi kirjoitti...

hei harmi kun tuo 14.11 la ei käy ,koska silloin on tampereen käsityömessut!mulle käy vain 21.11 la
t.marja

Anitta kirjoitti...

21.11 on taas Ogelin tapaaminen.

Anonyymi kirjoitti...

Myöskin menossa Tampereen käsityömessuille!