sunnuntaina, marraskuuta 08, 2009

MUUTOKSIA TOIMINTAAN!!!


La 14.11.2009 klo 11-17.30 teemme joulukortteja. Kannattaa etukäteen kierrellä askarteluliikkeitä läpi katselemassa mitä jouluista löytyy. (Sinelli, Askarelli, Hobby point, Sinooperi, Tiimari)

Mulla on jonkin verran jouluisian tarroja, askartelukuvioita,kohokuvio laite, korttipohjia. Ei mitään suuria määriä, omat matskut mukaan pääosin. Voimme joko vaihtaa tavaroita tai maksaa toisillemme tavarasta jonkin verran. Eli mukaan kolikkoja.

JOKA TAPAAMISESSA VOI TEHDÄ SITÄ MITÄ OMA MIELI TEKEE!!!!!!!!!!! EI OLE MITÄÄN PAKKOA TEHDÄ MITÄ TAPAAMISKERRAKSI ON SOVITTU, eli tehdä nyt kortteja, voi vaikka kaivella varpaita jos siltä tuntuu :D

Enää en tee keittoja, omat eväät mukaan. Ei nyyttäripöytää, mutta saa tuoda vaikka piirakan kahvin kanssa nautittavaksi jos siltä tuntuu. Kahvi ja tee talon puolesta. Tarjoan maidon.

EI enää etukäteen ilmottautumista, ellet niin halua. Tulen olemaan joka tapauksessa paikan päällä. 11-12.30 olen paikalla mutta jos ei ketään siihen asti näy, lähden pois.

PAIKKANA RUOHOLAHDEN KAPPELI, Selkämerenkuja 1.

Keväällä mietin myöhäisempää kokoontumisaikaa, ehkä klo 14-17.30

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kirkko ja kaupunki -lehdessä on, että Ruoholahden kappelissa on käsityötalkoot. Mitähän tuo talkoo-sana tuossa yhteydessä merkitsee.

Anitta kirjoitti...

Meitä lienee tulossa huomenna 3 henkeä.

Niina kirjoitti...

Talkoo sana on tässä väärä. Kukin tekee itselle.

Anitta kirjoitti...

Kiitos, Niina, järjestelyistä. Oli kiva tehdä kortteja yhdessä.

Anonyymi kirjoitti...

Etkö sinä päivitä enää blogiasi ollenkaan????????

Niina kirjoitti...

Viitsinköhänkö anonyymille vastata, hmmm....

Olen ollut TOSI VÄSYNYT. Masentaa...

Niina kirjoitti...

jos olet sny, niin pakettia ei ole tullut vielä...

Anonyymi kirjoitti...

Ovatko käsityötalkoot Ruoholahdessa 5.12..09, vai eivätkö ole? Kun tiedotusta ei ole tullut, eikö peittoja sitten tehdäkkään. terv. Tua

Anitta kirjoitti...

Kyllä se taitaa olla.