sunnuntaina, elokuuta 07, 2005

kisatunnelmia

Olinpa sitten ystäväni kutsumana kisoissa. Yllätyin kuinka paljon pidin MM-kisatunnelmasta. Harmitti ettei ole kameraa itsellä. Kaikkea kivaa näki ja koki.
Salamavalot räpsivät illan alkaessa kivasti vastapäisessä katsomossa. Mietin että kuinkakohan hyviä kuvia niillä digikameroilla saa noissa olosuhteissa.
Oli ilo seurata kuinka katsojat kannustivat urheilijoita, puhalsivat toisiinsa henkeä, mm. aaltoja tehden.
Itsellä on kädet vähän hellät taputtamisesta.
Tuli tosiaan ikävä terveyttä ja hyvää kuntoa... Noh, ehkä joku päivä minäkin taas pääsen kuntoilun ääreen. :) Toivossa on hyvä elää.
Nyt nukkumaan.
mmmm... matkalla kotiin minut pysäytti arviolta viisikymppinen mies ja sanoi englanniksi, että olen kuulemma todella kaunis nainen. Potkua...elämään. :)

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Great to hear that! Tarkoitan tuota urheilukokemusta. Ja kävin kerran itsekin erään jääkiekkomatsin katsomassa, ja kyllä piti kailottaa ja taputtaa, vaikka joukkue hävisikin. Mutta no, aina ei voi voittaa. Toivottavasti minä voitan ensi kuussa itseni - etten sorru. Lankoihin, meinaan. Joo, ja niistä puheenollen: totta puhut. Aivan porkkanan väristä lankaa sinulla on siinä yhdessä tilkussa. Kaunista! Keep up the good work!