torstaina, elokuuta 25, 2005

kurkkukipua, korvasärkyä ja kuumetta...

Että sitten flunssa iski. Joutuu aina ottamaan varovasti, kun ei ikinä tiedä kuinka pahaksi äityy. Tämän päivän perusteella aika lievältä näyttää.
Voimaton olo on, mutta onneksi sentään jaksaa neuloa vähän kerrallaan... saa neuletakkia Nalle-langasta tehtyä eteenpäin.

Suunnittelin jo, että teen syksyksi/talveksi mustasta puuvillalangasta itselleni neuletakin, mutta taidan sittenkin tyytyä trikookankaiseen. Kun en kaikkein nopein ole ja sen takin on syytä olla valmiina kun ilmat viilenee. Ei budjetti taivu ostamaan noita isojen naisten vaatteita. Kävin Herttoniemessä Lorellan outlet myymälässä ja siellä oli 1 sopivan näköinen neuletakki, hintaa 135euroa ja mittasuhteet sitten vielä pielessä, mulla kun on pitkät kädet, niin ei ne silti meinannu yltää taskuihin, hihoissa sitten vielä liikapituutta 10cm. Ja ei sitten yhtään hinnanalennusta... huh huh, sanon minä.

Harmittaa että ei ole kokenut vaatteiden tekijä, sitä säästäisi nyt pitkän pennin vaatteiden teolla. Yritän katsoa mistä aloittaisin pitkän tauon jälkeen harjoittelut. Ja äh, tuo äidin ompelukone on särki, eli se ei tee hitaalla temmolla tikkiä, vasta melko nopealla. Eli tälläinen noviisi on sen kanssa pulassa.

Eikä tälläisessä kuntoutuksessa saa rahaa niin paljoa, että se olisi asioita helpottava taloudellisesti.

Jospa sitä tekisi Unicef-nukelle taas vaatteita. Harmittaa, kun poikien vaatteisiin sopivia kankaita tulee selkeästi vähemmän. Ja minä kun tahtoisin tehdä puolet ja puolet sekä tyttö- että poikanukkeja.

Tuli tilaus: pitää tehdä yksi nukke tutulle, hän sen ostaa ja niin saa taas 1 lapsi rokotteet.

3 kommenttia:

Stricker kirjoitti...

No kyllä on tullut roskapostia sinulle :-(. Sitä on alkanutkin tulemaan blogiin jos toiseenkin.

Siitä Nalle-takista piti kysymäni kun Nallea hamstrasin Novitalta: olisiko siitä ohjeesta jossain kuva kun itse olen kovasti etsimässä Nallelle ohjeita, eikä niitä ole kovin paljoa löytynyt.

akka kirjoitti...

Juu, spämmiä sataa, onneksi ne saa pois. Saas nähdä miten jatkossa käy, tuleeko tuohon esteitä tai jotain. Kivaa tuo ei ole.

Tuon mallin mä oon ite muunnellu Novitan jostain lehdestä (jota juuri nyt en löydä). Kun mä oon niin iso, niin pitää muunnella itelle sopivaksi. Ja oli siinä sekin, että siinä oli helmineuletta ja mulla se kummasti alkoi vetää kummastakin reunasta samaan suuntaan rajusti.
joten se siitä.
Yritän etsiä sen lehden tässä joku päivä...

MysteryKnitter kirjoitti...

Samaa mieltä olen, spammi on nasty thing! :(