maanantaina, joulukuuta 12, 2005

Sairiksella ollut, taidan hakea lisää sairaslomaa. Pinna ei kestä juurikaan mitään. Mutsi sanonut monta kertaa viikon ajalla, että sun pitää oppia kestämään ja hallitsemaan tunteitasi. Kiitosta vaan. Kun on jotenkin poissa tolaltaan, niin ole sitten kunnossa. Saatana! Ja hänkö se määrittelee missä kunnossa saan olla, miten sukulaisen kuolema saa vaikuttaa jne. Pistää vihaksi.

Huoh.

Jotain kivaa. Löysin ja ostin uimapuvun Tarjoustalosta. Itiksessä oli monta isoa kokoa, valikoimaa tosin vain kaksi tais olla. Mutta kiva saada uimapuku, joka maksoi n. 25e. Kun on noita satasenkin maksavia nähnyt. Onhan niissä laatueroja, mutta... köyhä ostaa mitä voi. Nyt pitää päättää uskallanko ostaa uimakortin. Mähän hulluna pääsen uimaan 50e/vuosi. Vähän juu, mutta kertainvestointina on se mulla iso raha. Sossu ei saa sanottua mitä ne siitä maksaa mulle tukena... Joten pitää ottaa riski vain sitten. Uimaan tahdon.

Edelleen on keskittymisvaikeuksia. Välillä uppoudun ikäänkuin transsiin tekemään jotain käsityötä, sitten siinäkin katkeaa aatos.

3 kommenttia:

irja kirjoitti...

Tietenkin ostat sen uimakortin! Säästä vaikka saippuassa tai ruuassa.

Anonyymi kirjoitti...

On se ihme mitä lääkärit tekevät. Itse jouduin tässä taannoin käymään lääkärissä aloittaen legendaarisella lauseen "Mä haluan vaan kuolla." Ja kunnosta piti kyllä nähdä että ei ollut ihan tuulesta temmattu ajatus. Sain sairaslomaa ja mua vannotettiin hakemaan apua. Kiitos ja näkemiin.

Nyt uimaan :), jos noin tekee mieli niin se tekee hyvää mielelle!

MysteryKnitter kirjoitti...

If you want to swim, go and swim, just like Irja told you.