torstaina, joulukuuta 08, 2005


Tässä teille huonoa kuvaa juuri valmistuneesta sukkaparista. Väri vääristyy, se on 7-veljeksen kirkas vihreä. Sukat menee Pelastusarmeijaan, kunhan ainakin toiset on tehty. En osaa nyt muuhun keskittyä kuin käsitöihin. Hyvä, että edes johonkin. Tosin aika ajoin huomaan, että olen vajonnut omiin ajatuksiin tai sitten omaan hiljaisuuteen.

Pelkään tuota hiljaisuutta. Mulla kun normaalisti pyörii enemmän tai vähemmän ajatuksia päässä. Nyt huomaan vajoavani usein hiljaisuuteen. Nyt se vaikuttaa siltä, että sen hiljaisuuden takana on isoja tunteita, jotka odottavat aikaansa.

3 kommenttia:

AnneM kirjoitti...

hyvähän se on että osaat keskittyä edes käsitöihin :) Mukavaa joulunodotusta.

Anonyymi kirjoitti...

Liityin listalle. Tiedätkö www.tukiasema.netin? Siellä on paljon masentuneita. Olen viihtynyt hyvin sillä foorumilla ja olen mm. kirjoitellut siellä päiväkirjaa nimeltä Olipa kerran... nimimerkillä hiili. Tsemppiä! T: www.sumea.vuodatus.net

sakariina kirjoitti...

Moi!
Heitin sua meemilla - kay katsomassa blogissani, ja vastaile sita mukaa kun jaksat, mullakin meni tovi ennekuin sain kaikkiin kysymyksiin vastattua. (..ja kiva edelleen kirjoittelet blogiisi!)
T. sakariina