torstaina, huhtikuuta 20, 2006

Menee hyvin ja ja huonosti

Ihme seinä taas vastassa. En ole saanut käytyä kuntoutuksessa. Olen nukkunut todella pitkiä aikoja. Ahdistus painanut, mutta miksi. Vaikka nukun pitkiä aikoja, on se uni katkonaista. Se taitaa olla osasyy unen pitkään kestoon, lepoa ei tule kunnolla.

Kassien tarkistamiset on sujuneet sutjakasti. Käytetty aika per kassi on pitkä, mutta apua on tullut kivasti.

Kohta aion mennä luuttuamaan käyttämäni tilan lattian. Se on _likainen_.

3 kommenttia:

muoriska kirjoitti...

Tuosta huonosta unesta sen verran että itselläni kilpparin viimeinen oire oli huono uni, ja kun aloin saamaan tyroksiinia niin ensimmäinen missä voinnin paraneminen näkyi oli juuri uni, riitti päiväunetkin ja tuntui levolta, kun pahimmillaan 8h yön jälkeen oli väsyneempi kuin ennen nukkumaan menoa.
Eli onko koska tarkastettu kilpirauhasen arvot?
Muoriska jolla on vajaatoiminta.

akka kirjoitti...

Hyvä kuulla tuosta.
Itselläni on ollut kilpirauhaslääkitys pitkään jo. Ennen lääkistystä arvot heitteli edentakaisin, välillä vajaa ja välillä liikaa...

Ei tuo lääkitys ole hyvin toiminut mulla, on ollut kaikenlaista kilpirauhasesta johtuvaa...mm. hiuksia alkoi yhdessä vaiheessa lähteä tukuittain päästä.

Hmmm.... alkaa tosiaan vaikuttaa siltä että pitää puhua lääkärin kanssa siitä että pitää jonkin aikaa tehdä labrakokeita tiuhaan, jotta näkee paljon arvot heittelee. Meneeköhän tämä siihen että tuo rauhanen ns. sammutetaan lopulta.

Alan olla väsynyt tähän touhuun...

Pitääkö mun tulla tutuksi kaikkien eri oireiden kanssa...

muoriska kirjoitti...

Mulla äidillä oli ensin ylitoimintaa ja Basedow. Sitten arvot alkoi heitteleen, ja tultiin siihen tulokseen että radiojodilla nuijittiin rauhanen uneen, ja nykyään äiti on purkkityroksiinilla, ja on oikein tyytyväinen. Pahimmillaan olisi kelvannut vaikka luulotautisen diagnosi, kunhan vain joku selitys olisi ollut oireille.
Oleko vieraillut www.kilpirauhas.info/foorumi