perjantaina, heinäkuuta 21, 2006

Kotona ollaan taas...

Piti tulla kesken kaiken mökiltä pois, kun oli multa loppunut syötävät, eli ei ollut mitään mitä ahmia. Onneksi veli tuli käymään mökillä poikansa kanssa ja sain kyydin kotiin tiistaina.
No illalla sitten alkoi kurkussa tuntua että flunssa on tulossa, seuraavana päivänä eli keskiviikkona oli jo kuumetta jne. Ihmeen huono olo ollut heti alusta saakka.

Mietin tuossa päivällä, että miksi mä en tänne kirjottele juurikaan ahmimishäiriöstäni. Jotenkin on tuntunut että mitä minä tästä puhumaan, vaikuttaa että muilla se ahmiminen on suurempaa. Ikään kuin se olisi mikään mittari. No, minä en kerralla ahmi niin isoja määriä, kuin mitä olen muiden lukenut ahmivan. Aiemmin ahmin kyllä paljon enemmän kuin mitä nykyään. Mutta nyt tämä on mennyt sellaiseksi, että popsin vähän väliä jotain. En saa edes yötä menemään, etten heräile ja syö karkkia, keksejä vai muuta. Mahdunkohan enää talven tullen talvivaatteisiin.... huoh.
Jos vain rahat riittäisivät, taitaisin syödä ainakin yhden maksipussin karkkia päivässä, limua päälle ja sipsiä johonkin väliin. Hmmmm, mitähän sitä muuta söisikään...

Edelleen menemättä keskusteluryhmään...

Lilasta puuvillalangasta oon saanut neulottua 19cm (+käänne) paitaa itselleni, pyörönä neulon tuota. Ei siis ole edistynyt kovinkaan nopeasti.

Yritän taas oppia miten bloggeriin saa laitettua eri juttuja, muutettua ulkonäköä etc.

Nyt teetä.

2 kommenttia:

Laura K kirjoitti...

Mulla on ongelmana myös tuo ahmiminen, joskus tuntuu että voisin syödä ihan mitä tahansa.. Jonkinlaisesta tyhjyyden tunteesta se kai tulee.

wicked kirjoitti...

Mmmm, ruokaa.. pitäiskin varmaan taas syödä, eipä kait tässä muutakaan ehdi/jaksa/viitti. Hitsi kun ei edes ole nälkä mutta eipähän sitä saisikaan niin kauan odottaa että tulee näläntunne vaan älytä syömään sopivaan tahtiin.