torstaina, heinäkuuta 06, 2006

Tämänlaisia mökillä.

Oltiin mutsin kanssa vajaa pari viikkoa mökillä. Tälläisiä saatiin tehtyä:Tämä nukke on mun tekemä, ja se meni jo kaupaksi. Se meni naapurin mökin lapsen lapselle. Ihastui kovasti tuuhean tukkaan. Arvasinhan, että iso tukka on tytön mieleen!


Tämä nukke taas on minun lempparini. Harmittaa ettei nuken vartalon väri kunnolla tässä näy. Nukessa kivan harmoninen sävy...
Nämä kanssa minun tekeleitä. Tultiin tädin kautta mökiltä kotiin ja näytettiin nukkeja. Hän ihastui tuohon valkohiuksiseen. Olisi kuulemma tullut kaupat, jos olisi ollut parempi rahatilanne. Hmmm.... pitäisiköhän säästää tuota...
Keltatukkaisessa kokeilin ekaa kertaa tusseilla tehdä naamaa, toivottavasti jostain löytyy ohuempaa terää kyniin, nyt tuntui että terä oli liian leveä.


Tässä tekemäni vaaleat nuket miinus se kaupaksi mennyt. Huh, näyttääpä tuon toinen vasemmalta nuken suu vinolta kuvassa.
Tässä tekemäni ruskeat nuket.
Tässä mutsini tekemät ruskeat nuket.


Ja hänen tekemät vaaleat nuket, hassua kuinka tuo yksi näyttää niin vihreältä! :)


Tässä ryhmäkuva ruskeista.

Tässä ryhmäkuva vaaleista. Ihan totta! Tuo oikea alhaalla on oikeasti valkoinen naamaltaan! :D

4 kommenttia:

Liinu kirjoitti...

Olet ollut ahkera1 Tuo lempparinukkesi onkin oikea suloinen hapsutukka. Tulee mieleen siitä Eila Kivikk'ahon runo "En ole pukeva lastani silkkimekkoon..."
Yhtaikaa muuten kaipailtiin. Kiitos kommentista.

akka kirjoitti...

kiitti liinu :)

Tää blogger on raivostuttava: kun tekee nätin ulkoasun niin tämäpä sitten laittaa ihme välejä aivan liikaa! grrrrrr...

Pitää välillä pienistä valittaa, virkistävää :D

Meeri kirjoitti...

Vau! Todellakin voi sanoa, että olet lomasi ahkeroinut! Upeita nukkeja!

Gehenna kirjoitti...

onpa kauniita nukkeja! mahtaisko nuo kestää pikkuisen neidin hellittelyt (lue retuuttamisen)? tuommoinen ois varmaan ihana kaveri Veeralle... Mitä pyydät tuollaisesta? minkä kokoinen on eli pituus sentteinä?