lauantaina, elokuuta 19, 2006

Joulu tulee!

No pitihän tähän Jouluyllätysvaihtoon lähteä. Ei ole kallis harrastus. Ja kiva saada jotain kivaa itselleenkin yllätyksenä.

Ja juu, tänään on parempi päivä. Mä nyt oon vielä perjantaissa vaikka kello on yli 1 yöllä. Meni päivä nukkuessa. Ja nyt sitten rytmit taas vähän poskellaan. Hui hai, ei haittaa!

Kerin tässä lahjoituslankoja Tilkkujen Yöhön. Siis Vaakan järkkäämä tapahtuma. Vietetään muutamilla paikkakunnilla Tilkkujen yötä, eli neulotaan 20x20cm kokoisia tilkkuja ja kasataan 4x5 tilkun kokoisia peittoja eli 80x100cm. On ruokaa, kivaa seuraa. Hesassa koolla ollaan klo 19-07. Viime vuonna paikka piti sulkea klo 04 ja porukasta osa olisi halunnut jatkaa, nyt ei aika tosiaan varmaan lopu kesken. :)

Kerinpuut olisi aika pop kyllä olla olemassa. Ja kunnon hiiri koneeseen. Kumpaakin olen kaivannut tänään kovasti.

Minua autettiin tänään tämän jouluvaihtari napin kanssa. Se oli Hän! Kiitos!

Ja sitten jotkut valittaa ettei kukaan auta. No ei auta jos ei pyydä.... Onhan aivan ihana ystäväni Zornreich auttanut minua useasti, ollut autoapuna tarvittaessa. Kiitokset hänellekin!

2 kommenttia:

Annash kirjoitti...

Onko tuosta Hesan tilkkutapahtumasta jossain enemmän tietoa tai koska sitä tulisi? Minulla on valtava kasa tilkkuja, jotka voisin tuoda tuonne kasattavaksi, jos vaan kelpaa.

akka kirjoitti...

ai, tänne ei olekaan jäänyt viestiäni...

Olen yrittänyt saada sinuun yhteyttä, siinä onnistumatta.

Tilkut kelpaavat mainiosti. Tilkkujen yö meni jo, mutta kampanja on jatkuva.

Ota yhteyttä... aurinkomie at yahoo dot com