maanantaina, elokuuta 07, 2006

Tämän hetken tosiasioita.

Tämä oli osa sitä pakettia, mikä tuli muoriskalta.

Tuosta pienestä kassista tuli heti reppuuni vakiomatkustaja. Siinä kulkee näppärästi käsityö mikä on repussa mukana... ei sottaannu. Ja jos reppu täyttyy matkan aikana, tämä on näppärä ottaa kannettavaksi. Ja olen jo siitä saanut palautetta :)

Ja tuossa tuo NIIIIIN ihana Lana Grossa Tusshena (55% silk/45%kid mohair). Ja kun sitä on vain 50g, pitää sille jostain löytää lisää lankaa kumppaniksi. Mutta mistä? Tietääkö kukaan mistä tuota voi ostaa ja juu mulla ei ole visaa....

Tässä sitten murheen kryyni. Vuoden 1998 Suuri Käsityölehdessä oli malli ja tilausohjeet.Sirkka Könösen malli. Kaveri ihastui ja tilasi kun minä lupasin tehdä tämän. HUOH. Ja tässä tämä on.... Kyllä mulla kärsivällisyys riittää tehdä tälläistä ei se siinä ole. Mutta multa on kaikki suuremmat urakat jääneet kesken jo pitkään.
Tässä paita edestä päin.
Ja tässä sama paita takaapäin.

"Hauskaa" tässä on se, että tämä pitää purkaa. Käsialani on muuttunut niin paljon että purkuun menee jos meinaa valmiiksi asti tehdä. Ja sen meinaan!Ja tässä mun raakileeni kesäpaidasta. Juu kesä alkaa olla ohi ja tässä vasta mennään :D
Eli mä tosiaan olen hidas aikaansaaja... Ja tiedän että energiat hajaantuu ihan liian laajalle.
Viola lankaa ja ei juu toi violetti oiekin kunnolla tässä tule esiin.

Onko kodissasi sotkuista? Älä huoli, minä varmasti päihitän sinut. Tässä vain yksi kuva asunnostani. En halua ihan kokonaan masentaa asuntoni sotkulla.Mitähän sitä tekis? ;)

7 kommenttia:

Gehenna kirjoitti...

hehee, ihan tutun näköstä välillä toi sekasotku, kun soppaa hämmentää mies ja kaks kakaraa :D pitäähän sitä nyt kotona olla asutun näköstä ;)

wicked kirjoitti...

Uuuh, pitäisi varmaan siivota ennenkuin nuo alustavat sotkut täällä muuttuu samanlaiseksi. Äiteeni saisi varmaan slaagin, jos tuollaiseksi päästäisin. Nytkin jo meinaa äristä ihan tarpeeksi.

Ja mitä mitä, ihankuin joku katsoisi siellä sättiä. ;D

PS. Älä huoli, kesä se on taas ensi vuonnakin..

Stina kirjoitti...

Lohdullista kuulla ja nähdä, ettei kaikilla muillakaan mene aivan putkeen ;)

Anonyymi kirjoitti...

Todella kaunis tuo Könösen paita. Jospa kokeilisit eri kokoisia puikkoja? (minä olen aina valmis tekemään MITÄ tahansa ettei tarvisi purkaa..)Pia

muoriska kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
muoriska kirjoitti...

Ei kun uusiksi, eli tussheenaa löytyy täältä
http://www.seasonstore.com/garn_tusshena.php?vid=99961607557

ja ei tietääkseni tartte visaa.. ;)

Hanna kirjoitti...

Tuollainen kaaos minullakin välillä on, vasta opettelen elämään kuten ihmiset. Eilen sain koko kämpän siivottua ja kovasti yritän taas laittaa tavarat heti paikalleen, minulla kun se ei ole synnynnäistä.
Tuota Tusshenaa olen minäkin katsellut jo kauan ja nyt sitten lankesin, paitalangat tuli tilattua ja ihan nettipankissa tilaukseni maksoin. Nyt vain odottelen postimiestä saapuvaksi, päätin ettei langoilla ole kiire, joten valitsin toimituksen maapostina kulujen säästämiseksi.
Minäkin kokeilisin toisen kokoisia puikkoja tuohon Könöseen, sillä noin isoa työtä ei oikein viitsi purkaa tai sitten se uudelleen aloittaminen jää helposti tekemättä.