torstaina, syyskuuta 21, 2006

Tilkkujen Yö Helsingissä 16.9. klo 19-07

Tämän kasan lankoja toin mukana... Harmi, että ei tullut otettua kuvaa mitä jäi jälkeen... Osa osallistujista toi omia lankojaan.

Kuvat epämääräisessä järjestyksessä. Kun en muista kuka tuli milloinkin... Paikalla oli vaakalaisia, ex-vaakalainen ystävineen ja mun tuttuja joihin oon tutustunu irkissä. Vaiko blogien ihmeellisessä maailmassa ensin...? Kumpi ensin, muna vai kana?Sekaisin mennyttä lankaa selvittämässä. Olen ylpeä tuosta neulojasta, hän oli neulonut viimeksi koulussa ja nyt tuli mukaan.... Hip hei! Sai tehtyä tilkun! :) Ja taisi jäädä tuosta innostus päälle :)

Oliko jo myöhäinen aamuyö.... ei ole onnistunut kuva :)


Tässä oli mukana pikkuapuri....tykkäsi ottaa puikosta kiinni ja voivoi kun oli kiva lankakerä.... no se oli kerä jonkin aikaa.... :)


Onneksi oli lattialla paksu matto, se ei tainnut olla kovin paha paikka istua... itse tosin siihen en olisi kyennyt... Toivottavasti kellekään ei jäänyt pahaa mieltä istumapaikkansa takia. Ne kun oli eriarvoisia mukavuudeltaan...

Harmi, kun olisi tiennyt ajoissa että paikalla on myös netti. Olisi ainakin yhteen toiseen paikkaan ilmeisesti voinut olla virtuaalisesti yhteydessä tilkkuilun merkeissä.
Tässä sitten tehdyt ja tuodut tilkut: 40 kpl tehtyä, tuotuja (erikokoisia, vaatii vastakappaleita) 63 kpl (+ mulla on tuolla kassillinen tilkkuja)

Joku toi 8 valmista peittoa. Luulin, että kyseessä on tapahtumaan osallistuva, kun kävin avaamassa oven. Mikälie nolous esti kysymästä kuka hän oli, kun teki lähtöä. Nyt harmittaa kun en tiedä mikä porukka niitä on neulonut... Enkä mä tietenkään muistanut kuvata kun kamera vielä oli lainassa...

Kaikille suuri kiitos osallistumisesta. Ainakin minulla oli mukavaa :)

Ruokaa ja juotavaa oli runsain mitoin :)

Jos pitää paikkansa, saan lähiaikoina lisää tilkkuja....jätesäkillisen. Taidan tahtoa kasaamistalkoita :) *wink wink*

5 meistä oli aamuun asti, klo 07:een... Sitkeitä oltiin :) Mua ei edes väsyttänyt...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Harmi, tämäkin tilaisuus meni ohi.
Josko sitten seuraavalla kerralla olisi selvillä missä tapahtuu ...

akka kirjoitti...

Hei!

Tapahtuma oli Vaakan sisäinen juttu, sinne sai kutsua tuttujaan ym. Vaakalaisten lisäksi.

Kun maailmassa sattuu ja tapahtuu, ei ihan tuntematonta viitsi ottaa vastaan tuosta vain...

Kun ikinä ei voi tietää mitä tapahtuu...

akka kirjoitti...

Niin ja jatkoa....eli tutustutaan? :)