keskiviikkona, marraskuuta 29, 2006

Matka loppui SNY:nä... :) kivaa oli

Taisi olla 31.7. kun kysyin veranolta onko hänen osoitetietonsa varmasti oikeat ja paljastin samalla tekemäni sähköpostiosoitteen (just made for her). Blogiin laitoin kommentin 2.8. Mikäs päivä se olikaan kun lähti eka sähköinen postikortti, en muista.

1.8. lähdin Ostoksille. Mukana reppu, lompakko ja veranon tiedot. Aamulla jo tilasin netistä kirjan Allen, Pam:Scarf Style. Sitten suunta oli Helsingin keskusta ja Menita Korkeavuorenkadulla. Ostamaan lankaa... Dropsin Alpacaa 4 kerää, jos verano vaikka tekisi huivin.
Ennen langan katselua varasin Addin nalle neulepuikonpidike paketteja 2 kpl, toiset itselle ja toiset veranolle. Kun sitten lankojen kanssa tultiin takaisin kassalle oli puikonpidikkeet hävinneet ( ne kaupan sen hetkisen viimeiset...........) Edellinen asiakas oli ihastunut niihin ja ostanut ne. Hyvä hyvä! Ei kaupassa toimi tekniikka miten jotkut tavarat on jo varattu... Noh, langat mukaan ja menoksi...
Sitten menin Hakaniemen halliin, päätin katsoa onko niitä Addeja siellä. Vihreässä vyyhdissä kävin, oli mukava juttutuokio :), todella. Ei Addeja. Ostin ruusunpuu puikot, 3,5 koot SNY:lle. Yhdestä puodista ostin tuoksusaippuan ja toisesta tuoksukynttilän veranolle myöskin.
Sitten ruokakauppaan, omat ruokaostokset ja namia veranolle.

Namit, ja tuoksu-jutut lähti 4.8. perjantaina postiin ainakin omasta mielestäni kauniissa paketissa. Saman päivän aamuna sähköinen postikortti. Illalla kävin hankkimassa vihdoin ja viimein ne puikon pidikkeet.

4.8. illalla istahdan koneen ääreen. Vilkaisen veranon blogia. Huoh. Ei ihan oikea iloisuus ollut päivän postaus mulle. Mulla samaa lankaa jo valmiina postitettavaksi odottamassa! No ajattelen että saanpa taas mennä Menitaan vaihtamaan lankaa, vaikken tiedä mihin. Tuo oli ainoa mikä tuntui kuvauksiin osuvan ja mihin rahat riittää myös. Noh etsin kuittia. Jota en löydä nyt mistään! Eli joo, nyt vähän tämä juttu harmittaa! Noh, joku kohde sille langalle löytyy... Aika näyttää (no takas kauppaan meni ja nyt lompakossa lahjakortti...)

8.8. tiistai aamuna.

Eilen oli aika veikeää olla irkissä: verano ilakoi siellä saamastaan kirjeestä vaiko paketista, pakettia se enemmän muistuttaa.... Oli kiva huomata, että lähetykseni teki iloiseksi :) Sitähän tässä tavoittelen, mahdollisimman paljon iloa matkan varrella :)

Ja onneksi tosiaan kuitti langoista löytyi, olin tunkenut sen niin outoon paikkaan taas.... hih, enpä kerro minnekä :P noh ihan vaan reppuun lompakon sijaan.

Seuraavaa lähestymistapaa miettien jään taas tauolle....

27.8. sunnuntaina päivitys
On tuossa tullut muutamia sähköisiä postikortteja laitettua ja laitoinpa ihan oikeankin kortin menemään.
Toimitin ystävälleni veranon seuraavan lähetyksen, se lähtee kuun vika päivä sitten eteenpäin. Yritän näin saada hajontaa postileimoihin. Paketissa on lankaa, toivottovasti se on veranolle mieleistä :)

Verano oli Tilkkujen Yössä mukana. :)

Syyskuussa lähti toinen paketti. Ja postaustasi lukiessani toivoin, että toivottavasti lanka on todella mieluinen :)

Nyt on jäänyt tässä välissä tämän päivittäminen tekemättä, joten en muista koska tuota postia on lähtenyt. En ole ihan varma onko tavallista postikorttia tässä välissä mennyt , mutta muutama sähköposti on. Uuden kuun vaihtumisesta muistutellut.

Meillä oli Vaakan tapaaminen syyskuun lopulla. Sain Vaakaystäväni lähettämään kotipaikkakunnaltaan lokakuun paketin. Nyt juuri odotan koska se paketti saavuttaa Veranon :)
Siinä paketissa on kirja. Toivoin, ettei pettymys ole suuri kun kirjassa on pehmeät kannet. Tahdoin vain ostaa useamman yllätyksen...

Sitten on enää viimeisen kuun, marraskuun 2 viimeistä lähetystä. Addin nallepuikonpidikkeet ja kirjekuori. Annoin irkkineuletapaamisessa vikan paketin suoraan veranolle, ruusunpuiset puikot. :) Tässä hänen postaus matkasta.

Kiitos, oli ilo seurata reaktioitasi matkan varrella. :) Kiva, että sain hämätyksi kommenteillani kuka olen, hih :)

2 kommenttia:

verano kirjoitti...

Kivaa oli mullakin! :)

Kiitos vielä kaikista yllätyksistä. Onnistuit kyllä hämäämään noilla kommenteillasi, vaikka jossain kohtaa jo aika alussa kävikin mielessä, voisitko se olla sinä :)

Eikä ne pehmeät kannet haittaa yhtään, itsekin olisin ne valinnut :)

marsu kirjoitti...

Moips! Nyt on hyvänkiertäjät valmiina lähtöön, vain osoite uupuu. Laitteletko osoitetta sähköpostiin...

marja ät nicefactor pisti fi