torstaina, helmikuuta 22, 2007

Lankaa, lankaa....

Vihdoin ja viimein sain laskettua paljon mulla on lankaa... Tässä yleiskuva yhdestä lankasatsista:
pääosin Novitan eri lankoja.
3. laatikko ylhäältä vasemmalla on sellaisia lankoja, joista tulee hiuksia Anna- ja Toivo nukeille. Niiden alla Samosta josta ajattelin tehdä nopeasti paidan, mutta en sitten edes aloittanut sitä, tein vain mallitilkun...
Sitten Novitan eri lankoja. Osasta tulee apupupuja. Osasta isoäidin neliöitä, Vaakan arpajaispalkintopeittoon. Kuvan keskellä punaisen eri sävyisiä keriä. Ne on ostettu aikoinaan peruskoulussa -80 luvulla. Nyt niistä tulee tilkkuja. Muistaakseni lanka on hyvin kallista, siitä neuvoteltiin pitkään saisiko sitä ostaa. Kivoja tilkkuja juu.... :)


Nurkassa on virkkuulankoja, jotka alkoi kutsua aika kovaa.... tahtoo päästä tekemään omaan kämppään liinoja. Haaveena on itse tehdyt verhot, mutta siihen tarvii lankaa. Ja sitä en osta ennenkuin varastot on pienemmät.


Niin se saldo: 31,5 kg. Ja Viime vuonna on jotain 35-40 kilon välillä oli lankaa. Ja kun en itse ole saanut paljoa vuodessa aikaiseksi, niin on sitä lankaa tullut lahjoitettua aika kiitettävästi pois. Vaikka olen saanut monelta myös itse lahjoituksia vuoden mittaan. Viimeksi Pörröltä sain villaiset langat, joita hän ei voi käyttää allergian takia, niitäkin oli 2300g ja keskeneräisissä 870g lankaa kiinni.

Keskeneräisissä töissä on lankaa kiinni: 3800 g.

Mä pelkäsin että lankaa on jo reippaasti yli 40 kiloa, onneksi näin päin. Liikaa kyllä tässäkin. Hamsterikuu on toden totta hyvä olla olemassa. Toivottavasti helmikuun jälkeen jatkuu pudotus-skaba.

2 kommenttia:

Gehenna kirjoitti...

Auttaisko ahdistukseen telkkari, joku leffa tms? Mä aikanaan löysin helpotuksen vaikeisiin hetkiin liikunnasta, vaikkapa kävelylle kun lähti, tai jos pystyi niin teki kotona jotain rivakkaa mikä katkaisi tietoisen ajattelun piinaavan ketjun tehokkaasti.

Mä oon ihan kade sun lankavarastoista, just sen näkösiä kuvia et vähänkö haluaisin penkomaan!! Hih.

Puputsi kirjoitti...

Oi että mitkä lankavarastot! Sulla taitaa olla enemmän lankaa kun mulla. ;) Eikös noilla vois jo perustaa lankakaupan? ;) Hienon urakan oot tehny, kun oot saanu kaikki noi järjestettyä.