torstaina, helmikuuta 22, 2007

Rakkautta ilmassa

Tuntuu, että katson sitten minne vain, niin törmään rakastuneisiin ihmisiin. Kuka tuoretta rakkauttaan hehkuttaa, kuka kertoo kypsyneen rakkauden ihanuudesta. Siis oikeasti, niin moni taho tänään.

Ja kun juuri meinasin vähän päästä irti siitä alhosta joka muodostuu itseinhosta ja siitä valtavasta pelosta ettei kukaan koskaan mua rakasta.

Kun asiaa mietin, tajuan kaikki ne tosiasiat mitkä on tätä rakkauden mahdollisuutta vastaan. Ja niitä on niin paljon. En tässä näemmä kehtaa kirjoittaa tätä juttua auki edes. Koen itseni niin epäkelvoksi.

Vielä hetki sitten piti nenää pinnan päällä se, että kelpaan edes tekemään toisten eteen jotain. Sitten yhden kerran liikaa tänään tuli eteen tieto, etten sitäkään osaa kunnolla.

Miksi hitossa mulla ei ole keinoa paeta kun on tarvis?!?!?!? Nyt olisi!!!!!!!!!!!!!!!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on asia jossa kukaan ulkopuolinen ei voi sinua auttaa, mutta sanompa silti jotain.

Jokainen meistä ansaitsee rakkautta. Kaikki meistä eivät vain pysty ottamaan sitä vastaan. Tiedän, että olet loistava ihminen ja tiedän, että sulla on paljon sellaisia piirteitä joiden takia olisit "great catch" vaikka itse jotain muuta kuvitteletkin.

On kuitenkin niin, että ei voi tulla läheiseksi jos ei pääse lähelle. En ole sanonut mitään mutta luulen tietäväni mitä häpeät: samanlaisia kokemuksia, silti olen parisuhteessa ja silti minustakin tuli jonkun puoliso. Aihe on vain sellainen että en halua siitä kenenkään kanssa enää puhua. Minun selviämiseni avain on ollut se, että en enää asiaa näiden vuosien jälkeen auki revi koska puhuminenkin tekee taas kuukausien arvet.

En jätä tätä kommenttia nimellä, mutta tiedä että se tuli ihmiseltä joka pitää sinusta ja joka ajattelee, että olet moninverroin arvokkaampi kuin itse uskot.

akka kirjoitti...

Kivasti sanottu :) Kiitos.

Nyt jäi vain kaivelemaan kuka tämän sanoi.... :)