torstaina, maaliskuuta 08, 2007

paskaakin paskempi ihminen!

Voi helvetti! TAAS!!!!! Mopo karannut käsistä. Ja lopputulos siis se, että rahaa on jäljellä loppukuuksi vajaa 20e. Eli mopo karannut taas käsistä. Luulin, että tilillä on yli 200e kun eilen menin kattomaan saldoa.... huoh.

Soitin sossuun ja selitin tilanteen, että psyykelääkkeitä ostamatta jne. Voin kuulemma laittaa hakemuksen MUTTA.... johan sen jo tietää, tulojen PITÄISI riittää niin eipä apua tule. No kokeilla aion kumminkin, jos ei muuta niin on tekemistä perkele.

Ja tänään olen sitten selvitellyt tuota edunvalvoja asiaa. Vaan mua onkin sitten pompotettu eri numeroihin soittamaan ja tämä viimeinen hemmo ei sitten vastaa ollenkaan. Ja ei vastaa muutama muukaan taho minne pitäisi soittaa.

Itku häilyy jossain tuossa taustalla. Olen niin helvetin pettynyt itseeni. Miksi en näe koska vauhti kiihtyy? Oi miksi?

5 kommenttia:

Gehenna kirjoitti...

Voi sentään! Tsemppiä nyt kovasti ja *voimahali* että jaksaisit ton edunvalvojaprosessin viedä läpi. Ja turvat kiinni niiltä jotka ei tiedä mistä on kysymys ja kuvittelee että tällaiset asiat ratkeaa itsekseen sanomalla "ryhdistäydy"!!

Katiija kirjoitti...

Hei voimia ihan oikeesti. Tiedän mitä on kun mopo lähtee käsistä ... ja varsinkin raha-asioissa. Toivottavasti saat apua tilanteeseesi.

muoriska kirjoitti...

Rutistus!
Minä hyvin voin ymmärtää harmituksesi..
mulla on tulossa rahaton huhtikuu.. (jep, kiitos tämän ihanan systeemin) ja pitäisi 3 lasta pitää ruuissa.. no onneksi isäntä on töissä mutta perheen nettoansiot tippuu 1/3 osan.. eli niukkuutta.. :(

Tui kirjoitti...

:/

Tämä sairaus on niin syvältä kuin olla ja voi. Voimia kassikaupalla lähetän sinne päin.

Itse menen siellä toisessa ääripäässä tällä hetkellä, peläten että miten käy voinnin ko jouduttiin efexoria nostamaan taas.

*iso rutistusvoimahali*

Liinu kirjoitti...

Kas, akkaseni, jos itse näkisikin sen vauhdin muutoksen, moni ongelma olisi pois. Meillä ovat rahattomia kaikki. Ja lääkkeet hakematta. Mutta... päivä kerrallaan.