lauantaina, maaliskuuta 31, 2007

Sählä sählä


Tein näitä sädäreitä (sädekehiä) Vaakalle:


Ja kun tavarat on näin....Ja näin.....
Niin näinhän siinä käy! Täysinäinen purkki pienen pieniä helmiä tippui lattialle, joka oli/on
a) likainen, roskainen
b) täynnä rojua

Niiden joukosta sitten näppärää kerätä helmiä.


Ja juu, vähän myöhemmin tippui toinen rasia täynnä pikkuhelmiä. Mutta tällä kertaa puhtaalle lattialle :) Jotain hyvää sentään :)

Ja niin, la 5.5.-07 on sitten taas apupuputalkoot. Helsingissä mun järkkäämänä. Saa taas mainostaa omassa blogissaan/kotisivuillaan tapahtumaa jos tahtoo. Talkoosivulla löytyy sivupalkista nappi josta voi kopsata osoitteen: niin ei tarvitse itse kopsata kuvaa ja linkki oikealle sivullekin on oikein...

4 kommenttia:

muoriska kirjoitti...

Heips,
Olethan kuullut että pupuja on viikkoon 12 mennessä saapunut Kalkkuun jopa 9200kpl :).

Voin ymmärtää sinun "vähävaraisuutesi".. mä tipuin nyt neljäksi kuukaudeksi eläkkeelle ja verojen jälkeen jää käteen 740e. Laskettiin sossussa että jäädään jo 300-400e tappiolle joka kuukausi,... ehkä saan lasten päivähoitomaksuihin helpotusta.
Tiedustele SPR:n keskustoimistosta keräävätkö he keskitetysti pupuja Kalkkuun lähetettäväksi.

Meillä kävi niin hyvin että eräs Kalkun työntekijä tulee meidän perälle pääsiäiseksi ja ottaa meän puput mukaan.

HYvää pääsiäistä !

Kaarina_tku kirjoitti...

Tuo helmi tilanne on täällä tuttu varsinkin kun Ari päästää kissat työhuoneeseen. Kun vielä pöydän alla on Isännän johtoja ym. niin etsi sieltä ne helmet.
Onneksi se johtolaatikko on nyt siirretty tänne tietsikan alle joten helmipöytä on nyt hieman avarammassa tilassa.

Sek kirjoitti...

Kovin on kotoisan näköistä teillä, ihan kuin oisit käynyt täällä kuvaamassa... En tiiä, kehtaisinko edes laittaa kuvia huoneestani nettiin, voisivat vaikka tädit järkyttyä ;)

KaraMelli kirjoitti...

Täällä toinen sähläsählä... Ihan saman tempun tein itsekin tässä eräänä iltana. Olin menossa nukkumaan mutta vielä piti ensin ihailla uusia helmiä ja rämpsis... mämmikoura-minä tiputti koko purkin kodinhoitohuoneen lattialle. Tänks vaan, olin päivällä vaihtanut kukkamultia ja tietenkin kukaan ei ollut luutunnut lattiaa putipuhtaaksi. (Mitämitä, missä siivooja luurasi, rokulissako? ;) Mukana helmenkalastelussa oli tietenkin kaksi tosi uteliasta kissaa.