lauantaina, heinäkuuta 28, 2007

ILOISKU!!!!


Tälläinen paperikassi kukkineen "jäi" multa junan penkille. Istahdin ensin penkille, laitoin kassin vastapäiselle penkille (junavaunussa vain 1 matkustaja mun lisäks). Sitten vähän ajan päästä siirryin vastakkaiselle puolella käytävää ja kaivoin kirjan esiin johon olin uppoutuvinani. Seuraavalta pysäkiltä tuli vanha pariskunta siihen kukkaa vastapäätä istumaan. Nainen totesi että "joltakin on unohtunut kassi, voi harmi häntä mahtaa harmittaa". Sitten he alkoivat tihrustella tekstiä ja kun sen lukivat repesivät nauruun kun tajusivat että teko on tahallinen. He lähtivät pois matkan varrella Puistolasta keskustaan.
Kukaan ei kiinnittänyt kassiin enää huomiota ja kun junasta jäin pois toivoin että paluumatkalla joku sen bongaa.
Jäin kuitenkin varulta maleksimaan junasta poistuttuani ja vähän ajan kuluttua nuori pariskunta iloisen oloisena meni kassin kanssa ohi.
Sitten muhun iski ajatus että entäs jo he eivät tiedä että maitiaisneste on myrkyllistä ja toinen kasveista on meinaan myrkyllinen. Kiirehdin pariskunnan kiinni ja sanoin tyhmästi että se kassi on mun. Pariskunta hätääntyi ja oli tunkemassa sitä kassia mulle takaisin vuolaitten selitysten kera. No sain sanotuksi mistä on kyse ja toivottelin onnea kukkien kanssa :D

Tuli tosi hyvä fiilis heidän hyvästä fiiliksestään.

Ehkä mä taas joku päivä, iloiskuilen.

Mitähän tälle iloiskuilijalle tällä saralla nykyään kuuluu?

3 kommenttia:

Midori kirjoitti...

Hauska tempaus! :-)

Juho kirjoitti...

Heh, hupaisa juttu! Täytyneekin taas kehitellä jotain vastaavaa...

KaraMelli kirjoitti...

Tosi hauska juttu! Olen nähnyt meilläpäin joskus oiekin hyvinä omenasatovuosina isoja omenalaatikoita jonkun portin pielessä ja siinä lappu "Ole hyvä, saa ottaa".

Ai niin, se sinulta saamani amatsoninlilja voi tosi hyvin :-)