sunnuntaina, heinäkuuta 22, 2007

Tuloksia ja tulevia talkoita.

Mökillä oltiin 11.-21.8. Itse sain 5 nukkea tehtyä mutta ne ovat alasti, en vielä näytä niitä.

Tässä mun tekemät sukat: 7veljes raita, 4:n puikot, kokoa en tiedä, tais jäädä sukat mökille.


Alla äitini tekemiä nukkeja. Vaatteet oli jo valmiina, nukkeja vain oli tekemättä. Nuo lyhyet hiukset on Novitan Foxi. Todella hyvät hiukset niistä tulee! Kiitos Meeri, kun lahjoitit mulle näitä!
Teki hän useammankin, mutta en kaikista nyt laita tähän kuvia.

Ja sitten talkooasiaa: Unicefin nukketalkoot Helsingissä on la11.8. klo 14-22. Viimeisellä tunnilla siivoilen, joten jos silloin olet vielä paikalla joudut väistelemään mua :)

Talkoot samoin kuin aiemmin pitämiäni apupuputalkoita nyyttäriperiaatteella. Teen talkoisiin jauhelihakeiton ja sen lisäksi tummaa ja vaaleaa leipää margariinin ja juuston kanssa. Maksaa arviolta 2e lautasellinen.

Vastaanotetaan söpöjä nappeja, nuken täytettä,kankaita vaatteisiin, vartaloon sopivia kankaita
(hillityt kuviotkin saattaa käydä, varsinkin kankaaseen kudotut), lankaa hiuksiin ja kasvoihin. Taitavimmat osaa tehdä kangasväreillä kasvojen piirteet...? Jos et tule paikalle mutta voit lahjoittaa jotain näistä, ota yhteyttä: aurinkomie ät yahoo piste com. Riippuen saatavista lahjoituksista riippuu onko osallistuminen ilmaista, vaiko pitääkö ostaa jotain tavaraa ennen tapahtumaa... Täyte näillä näkyvin on se mitä tarvitaan, aika paljon menee yhteen nukkeen, seuraavan nuken kun teen katson paljon sitä kuluukaan. Jos porukkaa tulee paljon olisi kiva jos joku voisi tuoda ompelukoneen mukanaan?

Samaan osoitteeseen ilmoittautumiset, nyt jo alustavat ja viimeinen ilmottautuminen to 9.8.

Samassa paikassa samaan aikaan on Vaakalaisia omissa talkoissaan. Vaakan tilkkuihin voi tuoda lankaa, ja valmiita tilkkuja vastaanotan. Paikalle voi tulla tekemään tilkkujakin. Omat puikot mukaan!

Kutsu kaverisikin mukaan!

Tulevaisuudessa on syyskuussa Vaakan Tilkkujen yö la 22.9., minne porukka on tervetullutta . Ja taas lokakuussa on Unicefin Anna-ja Toivonukkien talkoot uudestaan:la 27.10. klo 14-22 Ja nämä tapahtumat toimivat yllä kerrotulla tavoilla.

Ilmottautuessa kerro syötkö ja tuotko jotain tarvikkeita mukanasi.

Olisiko tässä nyt kaikki tällä erää.

Kaikki kysymykset aurinkomie ät yahoo piste com

Olisi kiva tavata teitä :)

Yksi erittäin tervetullut tapa osallistua tähän on mainostaa blogissaan tätä tapahtumaan. Tapahtuman sivuilla on nappi mitä voi kanssa käyttää... Kerrothan tämän kirjoituksen kommenteissa jos mainostat tapahtumaa?

1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Nyt on vaikea tehdä valinta, neuloako pupuja vai ommellako nukkeja? Ilman muuta olen tulossa mukaan, mitäpä muutakaan lomalainen tekisi.