torstaina, syyskuuta 06, 2007

Muistuttelen asioista...

Muistuttelen taas tästä haasteesta.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Haastan lukijani tilkkuhaasteeseen. Aikaa on la 22.9.-07 asti. Vaakatilkkuja tehdään. Neulomalla tai virkkaamalla.

Listaan sivupalkkiin mukaan lähteneet blogit sitä mukaa kun saan tiedon. Joten kun laitat haasteen blogiisi, mainitse asiasta. Kerään myös tietoja montako tilkkua tämä haaste saa aikaseksi :) Kertokaa mulle kun niitä valmistuu :)

Malliesimerkki haaste-asiasta kertomisessa vaikka tässä: Päivin blogi
Kuvaa kun klikkaa se tulee tuohon ekaan kirjoitukseen, joten sen verran siihen muutosta että linkittää tähän kirjoitukseen sen kuvan.

Minulle voi toimittaa tilkkuja, yhteyden saa meilitse. Asun Helsingissä. Jos lähetät tilkkusi, toimita ne minulle myöskin. Jos haluat välttää postimaksut ja asut eri paikkakunnalla, etsin lähimmän vaakalaisen kunhan kerrot sähköpostitse minulle missä vaikutat. Kuvia olisi kiva saada niistä tilkuista jotka ei mulle tule vaan kiertää Vaakalle muuta kautta.

Tämänkin jälkeen tietenkin voi tehdä tilkkuja, keräys on jatkuva. Nyt vain kohdennan keräystä Tilkkujen Yöhön, Vaakan neuletapaamiseen. Itse järjestän Helsingin Tilkkujen Yön. Tämä ei tarkoita että on kyseessä minun tapahtumani vaan Vauvakassi Vaaka ry:n järjestämä tapahtuma, jonka Helsingin osaa minä emännöin. Tapahtuma on kaikille avoin. Ilmoittautuminen etukäteen allekirjoittaneelle.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Helsingin Tilkkujen Yö on la 22.9. klo 19-07 Helsingin keskustassa. Tärkemmat ohjeet ym. kun ilmoittaudut. Tapahtuman blogi on http://tilkkujenyo.blogspot.com/
Sinne tulee päivitettyä tietoja sitä mukaa kun ne varmentuu. Siellä on myös tietoja muilla paikkakunnilla olevista Tilkkujen Yö-tapahtumista.

Tapahtuma on nyyttäriperiaatteella. Tarjoan liha- ja kasviskeiton omakustanne hintaan. Hinta lienee siinä muutaman euron paikkeilla.

Langat tarjoaa eri yritykset ja omat puikot mukaan. On varmaan taas eri paksuisia lankoja, joten eri kokoisia puikkoja kannattaa ottaa mukaan, kuten myös sakset, virkkuukoukku ja parsin neula. Toivon että jokainen ainakin hetken kasaa peittoja, saisimme näin jaettua sitä urakkaa. Tämä ei kuitenkaan ole ehto tapahtumaan osallistumiselle.

Ja kovasti toivon että laitat tämän napin blogiisi ja muutenkin haastat eteenpäin ihmisiä. Kerrothan jos teet näin, olisi kiva tietää. Muutenkin jätä merkkiä kommentteihin jos nappaat haasteesta kiinni. :) Ja ohjaa blogissasi ihmiset tähän blogiin. Tuon sivupalkissa olevan napin osoitteen saa kopioida.

Tähän osoitteeseen ilmoittautumiset Tilkkujen Yöhön ja kyselyt toimitusosoitteista ja muutkin kyselyt ellei kommenttiloota riitä kyselyyn:

aurinkomie ät yahoo piste com

Siksi on tärkeää pitää tämä haaste minun nimissäni tarkasti, jotta ei matkan varrella jotkut ala ihmetellä miksei Vaakan sivuilla mainita asiasta mitään. Tämä kun EI ole Vaakan järjestämä haaste vaan minun, yksityishenkilönä keksimä juttu.

ILOISIA NEULOMISHETKIÄ KAIKILLE MEILLE!!!!

20 kommenttia:

Helmis kirjoitti...

Hei! Olen tehnyt nyt joitakin tilkkuja Vaaka ry:lle. Omalla paikkakunnalla on tilkkuvastaava henkilö, jolle olen luvannut nämä omat tilkkuni toimittaa. Mahdollisesti myös yritämme saada tänne peiton kasaamistalkoita, mutta en tiedä, osuuko se juuri tuohon tilkkujen yöhön, koska samaan aikaan on muita tapahtumia, esim. MLL:n kirppari.
Osallistun siis tavallaan tilkkutalkoisiin, mutta en tiedä, huolitko listallesi, koska toimitan tilkut eri reittiä.

Jos huolit mukaan tähän haasteeseen, niin mulla on nyt valmiina 8 tilkkua ja uutta puikoilla :). Blogini löytyy osoitteesta http://helminalle.vuodatus.net/

Nappaan sitten napin ja linkit, jos sovin tempauksen piiriin :).

akka kirjoitti...

Tervetuloa! :)

koi kirjoitti...

Tokihan sä jotain pientä keksit, kaikki kelpaa! :-)

Tilkkusisko kirjoitti...

Moi!
Oletko itse tehnyt nuo vaakan tilkkupeittojen ja villasukkavillityksen napit? Jos olet, niin saisinko varastaa ne omaan blogiini? :-)

akka kirjoitti...

Olen tehnyt itse, saa ottaa käyttöön :)

Tilkkusisko kirjoitti...

Kiitos, ryövään napit omaan käyttööni! :)

Helmis kirjoitti...

Neljä lisää valmistunut, eli 12 kpl yhteensä.
Pidän ehkä vähän taukoa, siksi ilmoitan nyt väliaikatietona tämän.

Juulia kirjoitti...

Morjens!

Linkitin haasteen omalle sivulleni.

terkuin Juulia

Liisi Pupunen kirjoitti...

Hei! Väliaikatiedotuksena, että nyt on valmiina seitsemän tilkkua. Ja lisää pukkaa. :)

Juulia kirjoitti...

Mulla on nyt siis 9 valmista tilkkua, joista 4 neulottu keväällä ja 5 nyt viikon sisällä. Ja lisää yritän neuloa minkä kipeiltä sormiltani ehdin =)

Ninnu kirjoitti...

Otan haasteen vastaan ja lupaan tehdä ainakin yhden ja toivottavasti useamman tilkun. Laitan sähköpostia.

Leena kirjoitti...

Sain toisenkin tilkkutäkin valmiiksi. Huomen aamulla laitan postissa tulemaan.

Juulia kirjoitti...

Moi!
Mulla on nyt 11 tilkkua valmiina. Lähetän ne torstaina sulle. Ja jos vielä ehtis muutaman neuloa tässä parin päivän aikana. =)

Tarjuska kirjoitti...

Mistäs se sun sähköpostiosoitteesi löytyy? En löytänyt linkistä, vaikka kuinka yritin etsiä. Tarvitsen hieman tietoa mihin tilkut voi toimittaa. Lähden perjantai-aamusella itä-Suomeen ja palaan lauantaina iltasella Hesaan. Missä se tilkkujen yön tapaaminen on stadissa?

marsu kirjoitti...

Mermaid käväsi sunnuntaina tuomassa miulle 5 tilkkua, tuon ne talkoisiin samoin kuin Cottonellan lähettämät valmiit peitot.

KaraMelli kirjoitti...

Minulla on 5 tilkkua tuomisiksi lauantaina!

Tarjuska kirjoitti...

Toimitan Marusn kautta omani..en ehdi niitä tässä hätäkässä muuten enää toimittamaan. Lappuja on siis neljä kappaletta edelleen ja laitan nimitietoni niihin päälle. :)

Satu H kirjoitti...

täällä 18 tilkkua valmiina. illalla sitten tilkkuillaan lisää porukalla. :)

Juulia kirjoitti...

Heips!
Lähetin eilen 12 tilkkua antamaasi osoitteeseen. Toivottavasti tulevat perille!

t; Juulia

Satu H kirjoitti...

2 tilkkua tein vielä tilkkujen yössä, elli 20 yhteensä on meikäläisen saldo. :)