tiistaina, syyskuuta 25, 2007

Tilkkujen yö 2007 Helsinki

Meitä oli paikalla kaikkiaan 25 aikuista ja 1 lapsi. Osa joutui istumaan lattiallekin. Onneksi oli tyynyjä pehmittämään kovaa lattiaa.


Paikalle tuotiin 24 valmista peittoa ja valmiita tilkkuja 462 kpl.Peittojen kasaamista tehtiin 14 kpl:een verran illan ja yön aikana.

Tässä kasa tilkkuja ja peiton kasaamista Minnan voimin.


Peiton suunnittelua.Nyyttäripöytä notkuu.
Jatkettiin sivupöydälle.

Valmis pietto.


The tilataide.
The kaava jota tahdottiin kopioidakin. Sillä pystyi mittaamaan tilkkua.Sujuu se paljaalla lattiallakin istuen, tosin jonkin ajan kuluttua taisi puutua ahteri...

Valmis peitto.

Ja niin taas peittoa esitellään iloisella virneellä.


Toiset ne löhöili sohvalla.Valmista peittoa pukkaa.


Juu, niitä... :)

Ja minähän se siinä!

Ja kukas se taas! Minnahan se!Valmistui sitä Koukkuniemeen pontsokin.

Välillä isompaakin peittoa valmistui.

Ja jos sovimme jotain illan yön aikana, muistuta vielä minua aurinkomie miukumauku yahoo piste com. Suoraan sanoen en muista mitä olen luvannut, jollekin mm. lähettää kuvan, mutta minne? Anteeksi lahopäisyyteni.

Kaikilla tuntui olevan kivaa ja niin oli minullakin. Harmittaa että tämä tapahtuma on vain kerran vuodessa. Aloin itekseni pohtimaan, että josko tammi-, helmikuussa sitä järkkäisi itse tapahtuman jossa voisi neuloa tilkkuja ja kasata peittoja. Ja taas sitä ennen tietenkin tilkkuhaaste! Miltäs kuulostaisi? Kiinnostaisiko? Kertokaa kantaanne, niin pistän ehkä tosissani tuulemaan :)

Jos haluat tähän sepustukseen nimesi ja vaikka linkin blogiisi kerro siitäkin. Kerro mones kuva ja jos useampi ihminen kuvassa niin kuvaus itsestäsi. Sillä tästä saisi elävämmän jutun myöskin...

Niin summa summarum: valmiina tuodut peitot: 24 kpl
valmiina tuodut tilkut: 462 kpl

Tilkkujen yössä tehdyt tilkut 16 kpl
valmistuneet peitot 14 kpl

Kerta kaikkiaan mahtava saldo!!!! Suuret kiitokset kaikille osallistujille ja erityiskiitos järjestelyissä avustaneille ihmisille!

Minulla ainakin oli tosi mukavaa!

p.s. vilkaiskaa myös Tilkkujen Yö-blogia....

8 kommenttia:

Tarjuska kirjoitti...

Tosi mahtava saldo tilkkuhaasteelle ja tilkkujen yön tehdyille tilkuille ja peitoille. Harmi, että en päässyt mukaan, mutta monista pienistä puroista on täten synyt isoja jokia. :)

akka kirjoitti...

Näin on. Olen kuule niin iloinen että haaste otti tulta alleen ja että Tilkkujen Yö oli niin suosittu. Ensi vuonna joutuu etsimään jo isompaa paikkaa, eiköhän tämä saa suurempaa suosiota kun maine kasvaa...

aura kirjoitti...

Kivaa oli, kiitos järjestäjälle! Harmi vain, että olen tällainen iltauninen tyyppi, joten en jaksanut valvoa kovin pitkään.

Hanna kirjoitti...

Minua harmittaa kovasti se, etten jaksanut lähteä paikalle (saavuin kotiin vasta seitsemän jälkeen, koska lentokone oli myöhässä). Tein sentään pari tilkkua hyvitykseksi edellisten lisäksi.

Minä tuossa tilkkuja kutoessani mietin, että yöttömässä yössä voisi olla kiva tikutella tilkkuja, mutta toki niitä voi tehdä aikaisemminkin. Josko tällainen iltauninenkin pysyisi valoisaan aikaan paremmin hereillä.

KaraMelli kirjoitti...

Kiitos järjestelyistä, oli tosi kivaa! Jos vain tulee jatkoa, niin tulen taas mukaan!

Pelagia kirjoitti...

Kiitos myös täältä kauempaa, oli tosi mukavaa tilkkuilla! Yöllä aloitettu peitto ei ole vielä valmistunut, mutta uusia tilkkuja tulee tasaisesti. Tällaisia tilkkuilu-iltoja voisi järjestää useamminkin, sillä ainakin näin keskiäkäisellä puhti loppui jo yhden tienoissa, ja kotimatkaakin oli sen verran, että vieläkin vähän väsyttää... =)

marsu kirjoitti...

Jos vaikka helmikuulla olis tilkkuyö - ystävänpäivän aikaan?
Ja seuraavalla kerralla varaudun olemaan aamuun asti. Nytkin tosin neuloin kotona lisää ja nukkumaan taisin käydä viiden nurkilla...

Gehenna kirjoitti...

vitsi miten hienoa, noin paljon taas lämmittäjiä viluisille! Oispa päässyt itekin mukaan, sillon edellisellä kerrallakin oli hauskaa...