perjantaina, lokakuuta 31, 2008

Kolmas blogaus tänään

Joo antaa palaa kun kerran vauhtiin päästiin!

Jos kirjoittais seuraavista vanhan ajan käsityötalkoista, jotka on la 15.11.2008 klo 11-19.30. Viimeinen ½ tuntia menee siivoillessa ja eka ½ tuntia mm. keittoa valmistaessa. Mutta paikalla saa olla silloinkin ja auttaa saa tarvittaessa.

Tapahtumassa saa tehdä Vaaka Ry:lle vaakatilkkuja tai sukkia,
SPR:lle sukkia, pipoja tai lapasia,
Unicefille Anna- ja Toivo nukkeja.

Tai sitten voi tehdä vaikka itselleen, ystävälleen, perheenjäsenelleen ym mitä tahtoo.

Eli ihan mitä vain käsityötä tahtoo.

Ompelukoneen tuon tarvittaessa (saako autokyytiä välille puistola-ruoholahti?)

Teen tapahtumaan jauhelihakeiton ja tarvittessa kuumennan jalostajan kasvishernekeiton. Jauhelikeitosta otan 2,50e maksun ja kasviskeitosta 1,5e per annos. Sen kanssa on leipää, margariinia ja juustoa.

Oletko jollekin allerginen? Kerro siitä ilmoittautuessasi. Ja kerro syötkö ja jos niin kumpaa keittoa syöt.

Muuten toimimme nyyttäriperiaatteella. Viime kerrat se olen ollut minä joka vähäväkisissä talkoissa olen enimmän syötävän tuonut ja toivon ettei näin jatkossa ole. Tähän mennessä kaikkien mielestä on kuitenkin ollut kiva että kahvipöydästä löytyy sipsiä, patonkia, juustoja, viinirypäleitä, mandariineja, limua, jotain makeaa piirakkaa, ja samoin suolaista purtavaa, karkkia, minitomaatteja ym. Miten jatkossa?
Tarjoan teen, kahvin, mehun ja maidon. Tarvitsen etukäteen tiedon mitä noista juot, etten esim kuljeta turhaan teetä jos kukaan ei juo, tai turhaan tilaa vievää kahvipakettia jos vain muutama kuppi kuluu. En vaadi tietoa että juotko 1 vaiko enemmän kuppeja kahvia, mutta mitä juot kiinnostaa. No muutaman teepussin nyt aina voi kuljettaa, kahvi se tilaa vie.

Tämä on siksi iso juttu mulle, että mä kuljetan julkisilla toiselta puolen kaupunkia paljon tavaraa ja kantamukset painaa. Oon yrittänyt miettiä miten vähentää kannettavaa edes toiseen suuntaan. Autoa kun ei ole.

Kylläpä tarinaa riittää :D

Seuraavaan kertaan on jo muutamia ilmoittautunut, joten taitaa olla tulossa enemmän väkeä kuin tähän asti viime aikoina. Kiva kiva!

Paikan vuokraan sain Anittalta ja Lealta upeat neulomukset, eli enempää ei tähän hätään tarvita. Ensi vuonna eri tilanne varmaan... Saa tehdä vaikka etukäteen mitä tahtoo... kirkon myyjäisiin siis.

Ilmoittautumiset: aurinko mie @ yahoo piste com

Jos tulet ilman ilmoittautumista, saatan patistaa sinut kauppaan jotain nyyttäripöytään ostamaan. Keittoa on todennäköisesti jonkin verran ylimääräistä, ehkä siis Ehkä.... Toissa kerralla oli lauantai aamuna lähetetty meili jäänyt matkalle ja se oli myöhässä, huomioi tämä ilmoittautuessasi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tarjoilu on ollut todella runsasta. Voisiko ajatella, että sinun osuutesi olisi lihakeitto leipineen ja kahvi. Muut tarjottavat sitten osallistujat toisivat mukanaan, esim teenjuojat toisivat pari teepussia. Täällä voisi olla vähän listaa siitä kuka tuo mitäkin. Ja taitaa siinä olla kauppakin lähellä, niin ei sinun tarvitsisi kuskata ruokia ihan kotoa asti.
Toivottavasti ensi kerralla on runsas osanotto. Paikka on tosi hyvä, jos vaan saadaan jatkossakin siellä kokoontua.

Anitta