torstaina, lokakuuta 09, 2008

lauantai 25.10.

Niin se on taas aika kulunut ja alan muistuttamaan seuraavista talkoista kun kerran tässä koneen äärellä olen ja juuri blogasin sukista kuvat. Tylsiä perussukkia vain :)

Jep jep. Aika on lauantai 25.10. ja kellonaika 11-19.30 Ainakin viimeinen ½ tuntia menee siivotessa paikkoja. Eka ½ tuntia tarjottavien esille laittoa. Saa auttaa :)

Paikka on Ruoholahden kappeli. Ilmoittautuminen etukäteen. Katson meilin viimeisen kerran arviolta klo 9 aamulla, mutta kuten viime kerralla kävi, pitää sanoa että viesti saattaa juuttua bittiavaruuteen ja tulla myöhässä. Joten ilmoittaudu ajoissa. Mutta jos saat vasta viime tipassa tietää että pääset niin tervetuloa. Saatan tosin sitten passittaa sinut lähikauppaan jotain ostamaan nyyttäripöytään.

Niin siis, toimimme nyyttäripöytä periaateella, mutta tarjoan kahvin, teen ja mehun. Teen jauheliha- ja kasviskeiton, joiden lisäksi tarjolla on leipää, margariinia ja juustoa, näistä otan omakustannehinnan.

Jotta saimme tämän ihanan paikan Ruoholahdesta käyttöömme, piti lupautua tekemään kirkon myyjäisiin muutama tuote. Olen virkannu Huopasesta patalapun. Voiko joku muu tehdä toisen palkinnon? Jos ei niin sitten minun pitää se tehdä. Ja kait mun täytyy tehdä toinen samanlainen patalappu, niin on pari... :)

Voit siis tehdä itsellesi, läheisellesi mitä tahdot, tai sitten osallistua hyväntekeväisyys projekteihin: SPR:lle pipoja, lapasia ja sukkia.... Unicefille Anna- ja Toivo- nukkeja tai sitten Vaaka RY:lle sukkia, tilkkuja.

Tervetuloa kaikki kynnelle kykenevät! Älkääkä ottako paineita siitä että osa saattaa tehdä hyväntekeväisyyteen juttuja. Kukin tekee sitä mitä tarvitsee tehdä, tahtoo tehdä tai ihan mikä vain sitten onkaan motivaation aiheuttajana :)

Olisi kiva nähdä uusia kasvoja!

Ilmoittautumiset aurinko mie @ yahoo piste com . Seuraaa vastauspostiasi, niin saat tietää mitä voisi tuoda nyyttäripöytään, ja ehdota itse ilmoittautuessa.

We have again handicraft bee. If you are interested, tell me...

10 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Yritänpä nyt olla ajoissa. :=)
Näin alustavasti ilmoittaudun. Voisin tehdä omenapiirakan tai sitten tuoda suolakeksejä ja vaikka viinirypäleitä.
Voisin tuoda "vuokranmaksuun" vaikkapa sukkia, pipoja tms.
Minusta Ruoholahden kappeli on niin oiva paikka kokoontua, että mielellään antaa niiden myyjäisiin lahjoituksia.
Toivottavasti tulee mukavasti porukkaa paikalle.

Niina kirjoitti...

Hei!

Tuo vain omenapiirakkaa mukanasi :)

Kiva kun tulet.

Toivotaan tosiaan että tulee porukkaa runsain mitoin, aina mukavampaa porukassa :)

Kiva kun voit tuoda "vuokranmaksuun" tavaraa, päätä itse mitä tuot. Muutamasta jutusta oli puhetta ja itse teen patalappuparin.

Lea P. kirjoitti...

Tulen joskus 16.00 hujakoilla pariksi tunniksi päättelemään tilkkujen langanpäitä. Tuon jotakin "vuokranmaksuun" entisten lisäksi. Sinulle tuon farkkuja, helmiä ja kirjontalankoja. Haluaisin vaihtaa peitto-sukkalankaa ihan ohuisiin kampalankoihin, jos sinulta tai joltakin muulta löytyy.
Maksan kahvin ja aion syödä vain oman pullani joten minua ei tarvitse laskea soppaporukkaan.

Niina kirjoitti...

Voi hitsi, muutama kk sitten luovuin muutamasta vyyhdistä :( nyt ei ole mitään vastaavaa

Anonyymi kirjoitti...

Heissan!

Posti on lähtenyt keskiviikkona kaasuttelemaan sinnepäin, toivottavasti ehtii tänään perille. Mukavaa käsityöviikonloppua Sinulle!

Sny

Anonyymi kirjoitti...

Onkos porukka tulossa miten paljon.
Kyseleepi Anitta, että tietää ruveta leipomaan. :=)

Niina kirjoitti...

Näillä näkymin vain yksi on pidemmän aikaa, toinen pari tuntia. Yksi ehkä piipaahtaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kivasta käsityötapaamisesta.
Oli tosi mukavaa.

Anitta

Niina kirjoitti...

Ollos hyvä!

Kivaa oli kyllä, tästä on hyvä jatkaa :)

Eua kirjoitti...

Höh! Tänään vasta huomasin Anittan blogista tämänkin tapahtuman. Laitanpa blogisi muistiin, niin ehkäpä ensikerralla ehdin mukaan!