sunnuntaina, tammikuuta 29, 2006

Nukkeja...


Juu, viikolla tälläisiä tehtiin mutsin kaa. Vielä en ite koneella ommellut. Käsin korjailin kohtia missä virheitä oli. Eli ompelupuoli äitini ansiota, kiitokset siitä hänelle!
Minä noihin kasvoihin ja hiuksiin keskityin. Hiusten teko mun tyylillä vie aikaa paljon, teen lankaa keskelle solmuja ja pistelen sen kankaan läpi kahdesta eri kohtaa, se solmu sitten sen sitoo paikalleen nurjalle puolelle. Tuossa lyhyessä hiuksessa tekniikka on solmupistoa .

Edessä on opettelu ompelemaan, se on kovasti hakusessa se taito.

Mistähän sitä saisi halvalla nuken täytettä...? Ees siedettävällä hinnalla. Pitää lähteä etsimään.

En ole vielä varma, jääkö nämä vaatteet näille nukeille. Aika näyttää.

Kiva näitä on tehdä. Kun vain saisi paksumpia lankoja hiusten tekoon myöskin. Ettei jokaisen nuken hiukset veisi niin paljon aikaa.

4 kommenttia:

Ziina kirjoitti...

olen kierrättänyt vanhat tyynyt täytteiksi, ensin vain pessyt ne. niitä rahisevia tyynyjä ei kannata aukoa kun sisällä on pölisevää tekokuitusilppua mutta möykkyiset vanutäytteiset tyynyt ovat oivallisia.

Lankakomero kirjoitti...

Vanhat sukkahousutkin käy hyvin täytteeksi.

Millie kirjoitti...

Mulla olis ruskeaa Floricaa kasapäin. Ei se kauheen paksua ole, mutta voisin lahjoittaa sitä hiuksiksi, jos on tarpeen..
Palaillaan asiaan Vaakan puolella :-)

Mari kirjoitti...

Paat vaan sanan kiertämään, että otat vastaan vanhoja tyynyjä? :) Kierrätyskeskuksestakin saattaa moisia löytyä (ainakin Vantaan kierr.k:ssa oli viimeks läjittäin vanhoja peittoja ja tyynyjä).
Kiharia hiuksia (afro) saa tehtya nopeahkosti ryijypistoilla: http://www.kaspaikka.fi/ryijy/ryijynukka_ompelemalla/index.html