maanantaina, kesäkuuta 05, 2006

pura, pura

No niin, tällästä se taas on sitten. Tuo puuvillainen paidan tekele ei edisty kun saa taas purkaa ja purkaa. Tein ensin väärin langan kierrot, jotta saisin paitaan piparkakkureunan. No purin. Sitten tein uuden yrityksen. Huomatakseni että heti suljetun neuleen tämän kerroksen alussa oli silmukka tippunut....ja taas purkamaan. Mä en nyt kyllä kaikkein suurimmalla maltilla suhtaudu purkamiseen. grrrrrr

Laitoin taas postcrossing kortteja eteenpäin, tällä kertaa 6 kpl. Yksi niistä lähti Ateenaan. Oli ihan pakko kirjottaa siihen korttiin "HARD, ROCK HALLELUJAH!". Mikähän on vastaus, kun kortin saaja kuittaa kortin tulleeksi.

Nyt on yö ja päivällä on edessä postimerkkien ostosmatka. Saattaapi olla että menen Suomenlinnaan katselemaan kortteja. Unescon maailmanperintö paikkojen kortteja on aina sillon tällön pyydetty. Onneksi tuo paikka on tuossa lähellä näppärästi. Ja kahden muun Unesco kohteet on postimerkeissämme. Se on kiva juttu. On tuo Suokkikin. Niitä juurikin menen ostamaan, saan sellaisen merkin sitten tuohon yhteen korttiin mikä menee Portugaliin ja toive oli tosiaan tuollainen kohde.

Ei kommentteja: