tiistaina, tammikuuta 29, 2008

Älä hamstraa lankaa!

Lankahamsterit alkaa. Minä apuemännöin Tuplahamstereissa .

Pitää miettiä taas mitä sitä kuukauden aikana tekee. Harmi että veljen pojan villapaita on kesken, eikä se käy ikuisuusprojektiksi. Mutta se on tehtävä kuitenkin loppuun pikaisesti (niin pikaisesti kuin mä nyt kutomisten keskellä kerkiän).

Blogilistalla tilaajat sen kun vähenee. Ja ihmekö tuo, tää on tylsä blogi kun ei ole esittää kuvia tekeleistä eikä nasevia juttuja. :)

Pitäisi taas siivoilla, on vähän päässyt levähtämään paikat mutta ei onneksi kovin pahasti.

Nukuin taas päivän. Eli en mennyt kutomaan ja laihdutusryhmäkin jäi väliin. Mutta nyt on ihmeen energinen olo, saas nähä mitä saan aikaiseksi. Noin tunnin voi vielä kolistella ja sen jälkeen tehdä vain hiljaisia asioita. Jospa aloittaisi taas uudet sukat mitä teen kaverilleni (4/10 paria alkamassa). Tai eipä sittenkään, teen sitä veljen pojan paitaa. Siitä taitaa tulla liian pieni :( liian kapea. Menee sitten myyntiin tuo autolla etuosa koristeltu paita sinisestä Nallesta tehty paita.

Nyt ei sitten mitään kuvaa... Voikaa hyvin!

2 kommenttia:

KaraMelli kirjoitti...

Minä olen myös mukana hamsteroimassa. Vielä on pari päivää aikaa tarkistaa varastot, että onko siellä riittävästi tavaraa kuukauden paastoa varten. Luulisi kyllä 25 kg riittävän näin enshätään...

Sipi kirjoitti...

Hyvää tekis lähteä mukaan hamstereihin, mutta tiedän etten onnistu siinä kumminkaan. Lankaa on jemmassa, mutta aina kun aloittaa jotain uutta työtä niin kotoa löytyvä lanka on jostain syystä joko väärän vahvuista tai väärän väristä ja taas on ihan pakko päästä ostamaan uutta..no,se taitaa olla kyllä aika yleinen ongelma kaikille käsityöläisille =)