torstaina, tammikuuta 10, 2008

uusi asukas ja ahdistaakin taas omalla tavallaan

Tämä muutti mun luo jo ennen joulua. Aluksi se oli lainassa ja sitten sen vein huoltoon ja äitini ilmoitti että saan koneen itselle jos maksan sen huoltamisen (100e). Koneeseen laitettiin mm. uusi luukun kansi jne. Eihän tämä mikään niin hyvä ole, mutta ei sentään ole muovista tehty kone, rautaa tää on.

Photobucket

Tämän veljeni antoi Uuden Vuoden yönä. Oltiin aamulla n. klo 5 kaksistaan enää ja veljeni sanoi tämän antaessaan: " tämä on harrikan mäntä. Se on kuljettanut mua 300 000 km. Toivottavasti se kuljettaa sua edes puolet siitä. Haaveita pitää olla". Tuli ihan tippa linssiin siinä :)

Photobucket

Ja sitten tähän päivään. Pitäisi tehdä veljen pojan villapaita valmiiksi, mutsille muutama myssy ja kauluri, pitäisi leikata maton kuteita itselle (jotta saisi mattoja myyntiin ja kovasti kaivattua lisärahaa sitä tietä), veljen harrikkapaita oottaa tekijäänsä jne. Pitäisi aloittaa taas lähiöliikunta .
Eihän siinä mitään jos jaksaisi ja olisi ahkera. Mutta kun viime aikoina mä oon nukkunut PALJON. nytkin yli vuorokauden niin että vain vessa kävin ja join jotain välissä.

Mulle saarnataan että pidä rytmi kunnossa, mutta kun usein päivällä mua ahdistaa paljon yksin olo. Se on yksi syy miksi meen kutomaan, saa olla ihmisten kanssa päivällä.

Olen lihonut muutamassa kuukaudessa 10,5 kiloa. Painan nyt 133,5 kg! Se lähti siitä että mulle ilmoitettiin kahta terapiakertaa aikaisemmin että toimintaterapeutti lopettaa mun kanssa työskentelyn, jää vuorotteluvapaalle. Eikä uusi terapeutti tule mun kanssa työskentelemään. Jäänyt siis kaksin sosiaalityöntekijän kanssa, jonka kanssa se terapia ei tuota tulosta. Mulla on ollut tosi pahoja ahdistustiloja ja pelkotiloja. Mm. pelännyt nukkumaan menoa tossa välillä: pelkäsin nukahtamista jostain syystä. Tai kait oikeammin sitä etten enää heräis.

Semmosta tällä kertaa...

Ei vieläkään valmiita töitä. Mutta aijuu! Tän tein mutsille joululahjaks sentään :D
Photobucket

1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Auttaisiko sinun rytmiin pääsemistäsi liikuntaseura viikonloppuna? Sään suosiessa voisimme käydä ulkoilemassa tai sitten vaikkapa uimahallissa. Laita meiliä, jos seura kelpaa. Minä huomaan usein viikonloppuisin notkuvani yöpaidassa koko päivän.

Onnea uudelle ompelukoneelle!