sunnuntaina, tammikuuta 20, 2008

Photobucket

Nämä sukat neuloin ystävälle, Retu-lankaa 121g.

Flunssa on iskenyt, nokka menee tukkoon nukkuessa tai no, menee se jo muutenkin. Viime yönä heräsin tunnin välein siihen että piti vaihtaa asentoa ja nokka oli tukossa, parin tunnin jälkeen nousin aina ylös keittämään teetä jotta saisi nenän auki. Eli tosi pätkittäistä unta. Nyt kävin illalla hakemassa apteekista nenätippoja, toivottavasti ne jotain auttaa. Alkuviikosta tulee jossain määrin raskas: pitkän tauon jälkeen menen kutomaan mattoa ja jo pelkkä paikka ja uudet ihmiset jännittää. Sitten mulla alkaa laihdutusryhmä, ja itselle ominaiseen tapaan jännitän senkin alkua (miten sopeudun sinne jne.).

la 1.3. mä pidän käsityötalkoot Helsingin Hakaniemessä. Tarkemman kellonajan ja paikan saa kun ilmoittautuu aurinkomie @ yahoo .com. Mahdollisuus mukavassa porukassa tehdä Unicefille Anna- ja Toivo nukkeja, SPR:lle sukkia lapasia tai pipoja ja Vauvakassi Vaaka ry:lle Vaakatilkkuja tai sukkia. Aikaa talkoissa on 8 tuntia. Toden näköisesti valmistan jauhelihakeiton omakustannehintaan. Ja aina voit tehdä omia töitäsi paikan päällä. Tervetuloa nauttimaan mukavasta seurasta! Vaikka kauempaakin vink vink.

Mulla on tästä talkoosta miitinki tällä viikolla ja kun loput asiat varmistuvat, ilmoittelen täällä blogissani niistä.

Kävin Hannan kanssa viime viikonloppuna kävelyllä, ja Hannalla taisi kestää pinna kun mun piti selkäni takia pitää välillä taukoja. Nyt oottelen että nuha manee ohi ja pääsee taas kävelylle.

Tänä viikonloppuna oli Vaakan käsityötalkoot mun luona. Hah, sainpa syyn siivota ja leipoa. Tein karjalanpiirakoita ja mustikkapiirakan sokerikakkupohjaan. Tälläisiä painettiin eri värisiksi, 34 kpl reilussa tunnissa saatiin aikaiseksi, saman verran tuolla odottaa painamista ja eräällä Vaakalaisella on kotonaan sankoja vaille valmiita kasseja 60kpl... Juu riittää tekemistä.

Photobucket

Nyt ei tunnu haittavaan se että ehkä ahdistaa nukahtaessa jne. Kivoja asioita tulossa.

3 kommenttia:

Puputsi kirjoitti...

Onko noi kassit niitä, mihin vauvakassikamat kootaan? Vai onko ne esim. myyntiin?

Paranemisia!

akka kirjoitti...

tulee arpajaispalkinnoiksi Maailma Kylässä-tapahtumaan keväällä.

Sipi kirjoitti...

Hmmm...laitanpas ihan vaan taas varoiksi tuon päivämäärän korvan taa :D

Pikaista paranemista!