keskiviikkona, marraskuuta 23, 2005

Tätä blogia lukee monet tutut ja ehkä muutama ystäväkin. Mutta nyt tuli annettua osoite sellaiselle ihmiselle, joka sitten seuravana päivänä alkoi tuntua siltä, että olin liian hätäinen. Liian aikainen. Vielä ei olisi tämän aika, jos koskaan. Luulen ettei koskaan.

Enpä tiedä voinko toista blogia pitää. Enköhän siitä jää kiinni helposti.

Mieli on mustana. Tämän pitäminen on ollut yllättävän tärkeää. Ja koin tärkeäksi jakaa asioita mistä monet vaikenee. Tämä laulava lintu siirtyy... minne en tiedä. Laulaako enää ikinä, en tiedä. Pitää miettiä. Mitä en tehnyt osoitetta antaessani.

3 kommenttia:

sakariina kirjoitti...

Jos kuitenkin yrittäisit pyusyä tässä vielä mukana...

Ninni kirjoitti...

Pää pystyyn! Jos tämä blogi on ollut sulle hyvä asia niin jatka vain! Bloggaa ainakin käsitöitä.

Muistan muuten todella hyvin ne hirveät ajat kun olin itse ihan kamalassa kunnossa ja koin eristyväni "normaaleista" ja kamppailin saadakseni apua. Käänne tulee jossakin vaiheessa parempaan. Siitä selviää. Varsinkin kun pystyt pukemaan asioita sanoiksi ja tekemään käsilläsi.

Kyllä minäkin olen antanut blogieni osoitteet ties kuinka monelle "väärälle" ihmiselle varsinkin kun se on ollut yleisessä jakelussa lehdessä. On tietenkin yksityisasiasi mistä kirjoitat, mutta mieti kuitenkin mikä on pienempi paha. Kirjoittaa tietäen, että joku tai jotkut "ei- toivotut" henkilöt lukevat tai lopettaa oma hyvä tärkeä kanavansa purkaa ajatuksia.

Tsemppiä!

Ninni kirjoitti...

On muuten tosi rohkeaa ja hienoa, että olet tämänlaisen blogin perustanut! Minä ainakin lukisin sitä mielelläni. En tiedä osaanko kannustaa ja neuvoa oikein, mutta tarkoitusperäni ainakin ovat aidon vilpittömät.