maanantaina, lokakuuta 23, 2006

tämmöttis tommottis

Kaikenlaista sattuu ja tapahtuu. Tässä nyt vaihteeksi kevyempiä aiheita...ne muut jätän nyt sivuun tässä vaiheessa...

Sydämellistä menoa välillä: :)


Tänään maanantaina 23.10. tuli tälläinen kuori laatikkoon. SNY:hän se iski. Sisällä mm. tämä tee... nyt kun sataa, tee on ihana juttu juoda kotona kun ulkoa tulee :)

Ja tälläistä lankaa: Lanet merinosilkkiä, mustaa ja Mohair Lux, kirjavaa. Tämä kuva näytti paremmalta äsken kun kuvaa valitsin, tässä ei enää niinkään. Vihreää siinä on ja punertavaa, tumma sävyltään. Nämä langat kertoivat, että niistä tulee huivi..tietenkin. Kiitos, oi kiitos SNY :)
Sitten vanhempia juttuja. Viime viikolla sain lahjoituksen. Kun en tiedä saanko sanoa keneltä, niin en sano.... Erilaisia lankoja ja kasa erilaisia kankaita. Jos oikein ymmärsin osa näistä kankaista huopuu.....huhuuuu pääsen kokeilemaan uusia juttuja! :) Lankoja olen pyöritellyt ja miettinyt mitä kaikkea näistä voikaan tehdä. Osa menee Vaakalaisille tehoneulojille. Osa langoista meinaan sanoi vaativasti, että niistä tulee jollekin lapselle paitaa jne.

Ja hmmmm.... koskas tämä oli. Ne Hullut Päivät, jonne tämäkin hullu meni. Ja juurikin tämän rullamitan takia. No niitä kotiutui kaksin kappalein (toinen kun kuitenkin aina jossain luuraa, toisen sijoitin reppuun, kulkee aina mukana sitten). Ja tuo puikkojen ja koukkujen väri....niin se vain ilostutti että piti ostaa. Zeska oli seurana ja mukavaa oli. Luuhattiin kaupungilla aika pitkään :)
Tajusin tänään, että olen tänä syksynä saanut paljon. Niin paljon. Ystävä ja käsityörintamalla mua on hellitty. Kiitos teille irkkaajat/blogaajat, blogaajat. Monesta on tulossa eriasteisia ystäviä :) Mikäs tässä ollessa...

4 kommenttia:

muoriska kirjoitti...

Tusshenan ostin täältä
http://www.seasonstore.com/garn_tusshena.php?vid=71654407118
ja tieten taitaa jo nyt olla eri värierä..tai sitten ei..

Wrath kirjoitti...

Heippa!

Semmoinen pakko kysyä, että mistä tuollaisia puikkoja ja koukkuja löytyy. Kiitos!

akka kirjoitti...

Noi puikot ym. mä löysin Stockmannin Hulluilta Päiviltä.
Eli en tiedä onko niitä enää. Nuo kävin ostamassa Hesan keskustasta...

Wrath kirjoitti...

Voihan harmi, oisivat ollee jo käsi-ihottumanki takii hyvät, mut eihän täällä mitään stocmanneja ole, hulluja päiviä kyllä aika useinkin =)