perjantaina, lokakuuta 28, 2005

hmmmm....

Pitää pohtia, edelleen. Mihin vetää rajaa tämän blogin kanssa. Mitä kertoa ja koska. Olen joskus miettinyt aloittavani toisen blogin, joka olisi suoraa suorempi ja anonyymi. Mutta.
Sitten se en olekaan enää oikeastaan minä ja minun juttuni.
Eikä kaikki kaikille kuulu.

Ja voi, haluaisin monelle lukijalleni kertoa enemmänkin, mutta kun sitten pelkään identifioituvani väärille ihmisille vahingossa (en edes tiedä lukevatko he blogeja, heh). Hmmm... mistä toi ide..... sana oikein pulpahti? Onko se edes oikein? Khihiiii.

Tämä on ollut hauskaa, kun mieli nousee suostaan hiljalleen ylös. Sen käynnistyminen on mielenkiintoista. Sanoja pulpahtelee mieleen, enkä osaa olla varma niiden oikeellisuudesta kontekstissaan. :D Voi kettu :D

Jospa kirjottelis vaan yleiskieltä, yleislöpinää. Kadehtien luen hyvien kirjoittajien blogeja. Toivon niin että joku päivä omakin kirjoitus muuttuisi jouhevammaksi.

Nyt on vilkas viikko tapahtumiltaan. Ja niin on ensi viikkokin. Sitä seuraavaa en ole uskaltanut vielä vilkaista. Kun ei tämä meneminen ole vielä niin itsestään selvää. Se jaksaminen.

Nyt on uneton yö takana. Tänään menen _töihin_. Ekaa päivää moneen vuoteen oikeassa työssä. Alkuun olen siellä vain muutaman päivän viikossa, osan päivää. Pitää totutella. Pitkä sairasloma vaatii veronsa.

Yök, mitä pätkälauseita. Kuvastaa kyllä ajatusteni virtaa hyvin. Se on töksähtelevää. Pyrähdys ja töks.

On ollut niin jouluinen olo. Onneksi siihen on vielä aikaa. Kerkiää tekemään lahjoja.

Ei kommentteja: