maanantaina, lokakuuta 24, 2005

Pieniä asioita. Multa pyydettiin hetki sitten apua netissä kantapään tekoon sukassa. Kivaa oli se että pystyin auttamaan ja vielä kivempaa ettei tarvinnut kaivaa ohjetta esiin, se oli muistissa.
Ei ole siis pää ihan jumissa. Tai ainakin aika ajoin se toimii.

Mulle on kuulemma postissa paketti. Enkä huomenna kerkiä sitä noutamaan.Käääk! Kuinka mä kestän?!?!? :D Blogitutulta postia. Kiitos jo etukäteen.

Sain tänään kuvan, jossa oli lapsia pöydän äärellä. Meni hetki ennenkuin tajusin, että veljen poika istuu ryhmässä. Ekaa päivää päivähoidossa. Niin se hänenkin elämä muuttuu. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja hän osaa olla hyvä toisille. Nyt vielä niin kovin, kovin pieni. Mutta aika kuluu nopeaan tälläisissä asioissa.

Heh, lupasin itselleni niin, etten aloita uusia töitä ennenkuin yksistä langoista on tilkut tehty. Nyt loppu häämöttää ja sormia polttelee useat työt. Palmasta nallea, pieniä sukkia jne. Sukan jo aloitin. Kirjastossa skannasin ohjeita. Kotona kun on printteri, niin voi tulostaa kun on tarvis. Teen kuitenkin näitä töitä paljolti julkisissa liikkuessani.

Huomenna paidan tekoa äitini kanssa. Josko oppisi ompelusta taas jotain.

Nukkuminen voisi vähetä. Yritän päästä liikkeelle. Niin mieleltäni kuin kropaltani. Kahtellaan....

1 kommentti:

Liinu kirjoitti...

Minä tein kaksi kerää Rustikaa verkkopontsoksi vain todetakseni, että se jäi hapsuja vaille vajaaksi. Sitten purin sen. Neljä työtä on kesken. hauskoja ompeluhetkiä!