maanantaina, toukokuuta 15, 2006

loppu häämöttää

9 kassia vielä tarkistamatta. Muutama tulee vielä tällä viikolla. Sitten onkin edessä lopuista tavaroista kassien kasaamiset. Housuista ja toppiksista tekee tiukkaa... ne loppuu ensimmäisenä. Harmi vain, kun kaikkea muuta mitä tarvitsee kasseihin on kivasti. Tahtoisin niin tehdä mahdollisimman paljon kasseja. Olen sellainen ihminen, että jokaisen tarkistamani kassin jälkeen tulee hyvä mieli kun tietää että yksi lapsi/perhe saa apua, jota tarvitsee. Joka ikinen kerta, jokaisen kassin jälkeen.

Sitten arkeeni. On se kumma juttu, etten saa mentyä kuntoutukseen. Näin kun olen hereillä kunnolla ei ole mitään esteitä ajatuksena ettenkö menisi. Mutta aamulla en saa noustua. Enkä tajua miksi. Harmittaa tämä. :( Ja taitaa se tässäkin loppu häämöttää kun ei tämä toimi nyt.

Tänään tuli kirjastosta ilmoitus että ruotsin kertausmatsku oli tullut perille. Kävin sen hakemassa ja oli sinne tullut yksi romaanikin, jonka kirjoittajaa enkä kirjan nimeä nyt muista. Kuulin hänestä kerran juteltavan ja muistaakseni olen telkussa kuullut hänen juttujaa ja mielenkiinto syntyi. Saas nähdä millaista tuo on. Aijuu, Sofi Oksanen ja Stalinin lehmät.

Nyt vatsa vaatii muonaa. Ei muuten ole ollut ihan viime aikoina ahmimista. Typerästi mä syön... ja ollu välillä taas niin ettei meinaa saada mitään alas... että ei ihan tasapainossa tää ole. Olen ilmoittautunut keskusteluryhmään (anonyymit ahmijat) mutta en ole saanut mentyä... hannari.

Jospa lukis ensimmäisen kappaleen ruotsia...

2 kommenttia:

muoriska kirjoitti...

Go'dag!
Har paketen redan kommit till Helsingfors?
Vi har ganska kallt här in norra Finland, bara +1, och blåser hård från norrut och samt kastar små snöflingor.
Och hur det går med dig då?

Muoriska och den andra inhemska språket som jag har lärt mig när jag bodde i Sverige som små barn.;)

akka kirjoitti...

köh, en yritä kirjoittaa ruotsia.... en vielä :D
Onneksi ymmärtää, mutta ei se vielä toimi että itse kirjoittaisi.