sunnuntaina, toukokuuta 14, 2006

välillä se sujuu näin...

Ekat 5 taaperokassia mitkä tänä aamuna tarkistin.... niin yhdessä ei ollut toppapukua... kahta pitää korjata... yksi kassi meni täysin purkuun: siinä oli liian pieniä vaatteita ja liian rikkinäisiä, ettei niitä voi korjata...
Että välillä näin huonosti, huoh.

2 kommenttia:

muoriska kirjoitti...

Rutistus, ja kyllä se siitä..

Minä puran muiden tekemiä neuleita langaksi, ja kudon vaikka itse ne vaakatilkuiksi, jos en muuta.. tai lahjoitan eteenpäin. Ajattelin Rovaniemen kontista kysyä onko heillä joutilaita neuleita ( itse tehtyjä joita voisi purkaa..) Käyttökelpoistahan sekin lanka on ja voisi lahjoittaa eteenpäin.

Itse olen nyt saikulla kesäkuun loppuun ja odotan jos pääsisin työkyvynarviointiin kelan kustantamana.. että näin täällä.
Ulkona on +2 astetta ja lunta tulee vaakasuunnassa, ja tuulee niin maan... No isäntä vie ulos syömän lasten kanssa ja .. ensi viikolla rutistan meidän kassit Haukiputaalle, ja ehkä Torniolaistenkin .. Toivotaan että paketti on sinulla pian.

akka kirjoitti...

Hesassa oli tässä mun lähellä hetken Kontti mutta se lopetettiin. Ei ollut hyvällä paikalla...
Aika kumma ettei Hesassa ole moista paikkaa...

Voisikin kysellä eri paikoista saisko neuleita tuohon tarkoitukseen. Samaa itsekin miettinyt usein.... sille asteelle jäänyt.

Voimia sulle kanssa ja haleja!