tiistaina, toukokuuta 30, 2006

ruoka-ohjetta englanniksi

Huh huh. Olipa urakka kirjoittaa enkuksi ruokaohje mun heikoilla taidoilla. Toivottavasti vastaanottaja tajuaa mistä kyse. Tein ihan sitä varten bloginkin, että sais paremmin väännettyä rautalangasta asiaa. Kyse karjalanpiirakasta. Eipä tuota sanastoa ole tullut tarvittua juurikaan kuten ei koko enkkua mun elämässä. Ei muuten ole lähtenyt liikkeelle tuo kielten kertaaminen, aika mennyt muuhun. Ja en ole muutenkaan saanut aikaiseksi. Höh.

Postcrossing on aina vain niin kivaa puuhaa. Olen saanut kivoja palautteita lähettämistäni korteista. Olenhan niihin panostanut melkoisen paljon. Jokaiselle, jolle kortin lähetän, käytän aikaa siihen, että se kortti on sitä mitä on pyydetty. Yritän kirjoittaa erilaisia juttuja, minkä arvelen kiinnostavan vastaanottajaa. Jos tiedän, että löytyy postimerkki, mikä sopii aiheeseen, käyn sen hankkimassa korttiin pisteeksi i:n päälle ( tuosta varsinkin kiitelty).

Ja kun saan kortin, yritän keksiä muutakin kuin että Thanks for the card. Jaiks. Paitti jos kortin lähettäjä on ollut kovin tylsällä päällä ja on Terveisiä aurinkoisesta Californiasta- kortti ja teksti että Happy postcrossing ja nimi, on vastaus thanks. Niin se metsä vastaa ku....

Postimaksut nousee. Miettinyt tässä hamstratako merkkejä vaiko ei. Aika paljon kuitenkin lähettelen postia.

Eilinen päivä meni nukkuessa. En saanut mistään otetta ja ihme ahdistus päällä. Nyt tämä yökukkuja on sitten täällä levollisella mielellä. Alanpa käymään noita taaperokassi jäämistöjä läpi, pitää lajitella jatkoja varten (esim uudet ja käytetyt villasukat erilleen jne.). Menee siinäkin taatusti oma aikansa, eikä ihan hetkessä ole valmis.

Ei kommentteja: